2777
2789
عنوان

بارداری

85 بازدید | 7 پست

با سلام عزیزان من سال نو ی سقط دوماهه داشتم بعد کورتاژ شدم الان سه ماهه گذشته اقدام کردیم تست زدم امروز مثبت شد ولی لکه بینی قهوه ای رنگ دارم.امکان ضعیف بودن اسپرم یا تخمک هست؟چون دفعه قبلم همینطور بودم کمکم کنید خیلی نگرانم دارویی هست ک پیشگیری بشه؟

برو وکتر شیاف میده بهت

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یک سوال دارم ...کورتاژ سخت بود ؟ درد زیاد داشت ؟ چقدر طول کشید ؟ خودتون بهوش بودید آیا ؟

سخت ک خب دیگه عمله رحم ادمو درمیارن شستشو میده عملم ده دقیقه طول کشید دیرتر ب هوش اومدم..نه گلم من دکترم بیهوشم کرد چون میترسیدم اگه داری سعی کن نترسی 

سخت ک خب دیگه عمله رحم ادمو درمیارن شستشو میده عملم ده دقیقه طول کشید دیرتر ب هوش اومدم..نه گلم من د ...

من می  خوام سقط عمدی کنم ..😖😖الان پنج هفته ام ...ناخواسته ..دو تا بچه دارم و اصلا شرایط ش رو ندارم

من می  خوام سقط عمدی کنم ..😖😖الان پنج هفته ام ...ناخواسته ..دو تا بچه دارم و اصلا شرایط ش رو ...

هیچوقت همچین کاری نکن خدا روزی رسونه اون طفلی چ گناهی کرده..خودتو بذاری جای من ک دیونه بچه ام هیچوقت اینکار نمیکنی باور کن این عزیزتر میفته شک نکن

هیچوقت همچین کاری نکن خدا روزی رسونه اون طفلی چ گناهی کرده..خودتو بذاری جای من ک دیونه بچه ام هیچوقت ...

خدا خودش می دونه که شرمنده شم ..اما خب هیچ کس شرایط آدم رو متوجه نمیشه ...من به هیچ وجه شرایط ش رو ندارم ...😵😵