2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله خواهر چي بكم. از هفت ماهگي بعد از كلي گشتن و التماس مردن ي دكتر پيدا كردم كه اختياري انجام بده ...

ای بابا دکتر منم رفته مسافرت نمیاد که باهاش صحبت کنم،چقد بده ک دکترا دیگه قبول نمیکنن سزارین رو.

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
ای بابا دکتر منم رفته مسافرت نمیاد که باهاش صحبت کنم،چقد بده ک دکترا دیگه قبول نمیکنن سزارین رو.

والله موندم بخدا چيكار كنم. اكه نياد يا يهو بدنه زيرش يا شهريور م ك عمل دارم يهو بره بيخبر چيكار كنم😭😬

من سركلاژي ام ميترسم كيسه ابم پاره شه ن دردسر شه

منم سركلاژ كرده بودم.شیاف و امپول پرولوتون تا 37 هفته استفاده میكردم،یه قرصم میخوردم یادم نیست.

استراحت مطلقم بودم.

اینقدر خسته شدم دیگه قرص نخوردم و شروع كردم به راه رفتن الكی.

بازدید از محیط بیمارستان و...

خدا رحم كرد چیزیم نشد اون روزها.

دو سه روز بعدش كیسه آبم پاره شد،دكتر خودم نیومد برا سزارینم و دكتر شیفت عملم كرد.

والله موندم بخدا چيكار كنم. اكه نياد يا يهو بدنه زيرش يا شهريور م ك عمل دارم يهو بره بيخبر چيكار كنم ...

استرس نگیر عزیزم انشاءالله صحیح سالم زایمان میکنی

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
منم سركلاژ كرده بودم.شیاف و امپول پرولوتون تا 37 هفته استفاده میكردم،یه قرصم میخوردم یادم نیست. است ...

منم اصلا استراحت نداشتم هيچي ام مصرف نكردم نه قرص و نه امپول. كلا تو رفت و امد بودم تا اين چندوقته كه ديكه درد دارم و نميتونم زياد برم بيرون. دكتر شيفت تورو سزارين كرد؟ چجوري قبول كرد؟ 

منم اصلا استراحت نداشتم هيچي ام مصرف نكردم نه قرص و نه امپول. كلا تو رفت و امد بودم تا اين چندوقته ك ...

دركت میكنم روزای آخر سخت تره ولی تحمل كن كه بچه كامل رشد كنه و وزن بگیره،بچه های من 2200 و 2600 بودن بغل كردنشون سخت بود برام ریزه بودن.

4/30 صبح رفتم بیمارستان با كیسه آب پاره بدو بدو میرفتم از ترس.

من بیمارستان دولتی بودم، چون دوقلو بودن و یكیشون نچرخیده بود و دهانه رحمم كاملا بسته بود فرستادنم اتاق عمل برا سزارین.

دركت میكنم روزای آخر سخت تره ولی تحمل كن كه بچه كامل رشد كنه و وزن بگیره،بچه های من 2200 و 2600 بودن ...

سخت بخدا واسه ي لحظشه. انقد سنگين شدم و كمر درد دارم حالا اينا يه طرف اينكه استرس دارم سالم باشه و مشملي نباشه از همش بدتره بخدا.  حالا خداكنه بچه منم وزن بگيره .  خدا بچه هاتو واست نگه داره عزيزم 

همون تو اتاق عمل بعد از سزارین

منم ب دكتر كفتم همون موقع بمش گفت باشع ولي ميمه اكه قبلش بكشي خدايي نكرده كيسه ابت پاره شه خطرناكه ولي ديكه من سوند و بخيه رو كذاشتم واسه اتاق عمل البته اكه سركار خانم تشريفشونو بيارن

سخت بخدا واسه ي لحظشه. انقد سنگين شدم و كمر درد دارم حالا اينا يه طرف اينكه استرس دارم سالم باشه و م ...

ممنون عزیزم.

میدونم خیلی خیلی سخته.من كه خیلی اذیت شدم روزای اخر نمیتونستم نفس بكشم.

ایشالا صحیح و سالم میاد بغلت.برام دعا كن موقع زایمانت