2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله خواهر چي بكم. از هفت ماهگي بعد از كلي گشتن و التماس مردن ي دكتر پيدا كردم كه اختياري انجام بده ...

ای بابا دکتر منم رفته مسافرت نمیاد که باهاش صحبت کنم،چقد بده ک دکترا دیگه قبول نمیکنن سزارین رو.

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
ای بابا دکتر منم رفته مسافرت نمیاد که باهاش صحبت کنم،چقد بده ک دکترا دیگه قبول نمیکنن سزارین رو.

والله موندم بخدا چيكار كنم. اكه نياد يا يهو بدنه زيرش يا شهريور م ك عمل دارم يهو بره بيخبر چيكار كنم😭😬

من سركلاژي ام ميترسم كيسه ابم پاره شه ن دردسر شه

منم سركلاژ كرده بودم.شیاف و امپول پرولوتون تا 37 هفته استفاده میكردم،یه قرصم میخوردم یادم نیست.

استراحت مطلقم بودم.

اینقدر خسته شدم دیگه قرص نخوردم و شروع كردم به راه رفتن الكی.

بازدید از محیط بیمارستان و...

خدا رحم كرد چیزیم نشد اون روزها.

دو سه روز بعدش كیسه آبم پاره شد،دكتر خودم نیومد برا سزارینم و دكتر شیفت عملم كرد.

والله موندم بخدا چيكار كنم. اكه نياد يا يهو بدنه زيرش يا شهريور م ك عمل دارم يهو بره بيخبر چيكار كنم ...

استرس نگیر عزیزم انشاءالله صحیح سالم زایمان میکنی

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
منم سركلاژ كرده بودم.شیاف و امپول پرولوتون تا 37 هفته استفاده میكردم،یه قرصم میخوردم یادم نیست. است ...

منم اصلا استراحت نداشتم هيچي ام مصرف نكردم نه قرص و نه امپول. كلا تو رفت و امد بودم تا اين چندوقته كه ديكه درد دارم و نميتونم زياد برم بيرون. دكتر شيفت تورو سزارين كرد؟ چجوري قبول كرد؟ 

منم اصلا استراحت نداشتم هيچي ام مصرف نكردم نه قرص و نه امپول. كلا تو رفت و امد بودم تا اين چندوقته ك ...

دركت میكنم روزای آخر سخت تره ولی تحمل كن كه بچه كامل رشد كنه و وزن بگیره،بچه های من 2200 و 2600 بودن بغل كردنشون سخت بود برام ریزه بودن.

4/30 صبح رفتم بیمارستان با كیسه آب پاره بدو بدو میرفتم از ترس.

من بیمارستان دولتی بودم، چون دوقلو بودن و یكیشون نچرخیده بود و دهانه رحمم كاملا بسته بود فرستادنم اتاق عمل برا سزارین.

دركت میكنم روزای آخر سخت تره ولی تحمل كن كه بچه كامل رشد كنه و وزن بگیره،بچه های من 2200 و 2600 بودن ...

سخت بخدا واسه ي لحظشه. انقد سنگين شدم و كمر درد دارم حالا اينا يه طرف اينكه استرس دارم سالم باشه و مشملي نباشه از همش بدتره بخدا.  حالا خداكنه بچه منم وزن بگيره .  خدا بچه هاتو واست نگه داره عزيزم 

همون تو اتاق عمل بعد از سزارین

منم ب دكتر كفتم همون موقع بمش گفت باشع ولي ميمه اكه قبلش بكشي خدايي نكرده كيسه ابت پاره شه خطرناكه ولي ديكه من سوند و بخيه رو كذاشتم واسه اتاق عمل البته اكه سركار خانم تشريفشونو بيارن

سخت بخدا واسه ي لحظشه. انقد سنگين شدم و كمر درد دارم حالا اينا يه طرف اينكه استرس دارم سالم باشه و م ...

ممنون عزیزم.

میدونم خیلی خیلی سخته.من كه خیلی اذیت شدم روزای اخر نمیتونستم نفس بكشم.

ایشالا صحیح و سالم میاد بغلت.برام دعا كن موقع زایمانت