2777
2789
ممنون از راهنماییتون  فعلا در حد پیشنهاد  یکی از اشناهامون سی سال ژاپن ساکنه اون پیشنهاد ...

خواهش عزیزم سلایق متفاوته واقعا شاید بعضیا این کشورارو برا زندگی بپسندن

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
وای مثل غذای تایلند مخصوصااون بویی که تو بانکوک هست حالا تو پاتایا و سامویی زیاد اون بو نیست  ...

دقیقا بومیده غذاهاشون من سوال کردم گویا ادویه های خاصی دارن

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من عاشق کره جنوبی و ژاپنم الانم دارم زبانشونو یاد میگیرم منم آرزومه برم کره🥺

من اول اصن نمیدونستم کره کجاس تا اینکه یکی از موزیک ویدیو های بلک پینک و دیدم و با کیپاپ و کره جنوبی آشنا شدم هر روزم دارم بیشتر عاشقشون میشم🙃

منم دوس دارم بورس کره جنوبی بگیرم یا ژاپن🇰🇷🇯🇵🤠

به نظرم آدم باید علاقه داشته باشه و تو علاقشو داری پس دنبالش کن🥰

آدم تو این دنیا به دنیا اومده تا آرزوهاشو برآورده کنه و یه انسان موفق باشه😻😄

نمیدونم من نرفتم...ولی میگن زیاد کشور جالبی نیس

کی گفته جالب نیس اتفاقا یه کشور فوقالعاده برای زندگی وتحصیل هست تازه یکی از بروز ترین کشور های دنیاس حتی پاسپورت خیلی قدرتمندی داره 

وقتی یک نفر از کوچکی تا بزرگی فک میکنه یعنی مطمئنه 

وای من عاشق کره جنوبی و ژاپنم الانم دارم زبانشونو یاد میگیرم منم آرزومه برم کره🥺 من اول اصن نمیدون ...

منم عاشق کی پاپ هستم 🤩

و یک آرمی دو آتیشه🤩🤩امید وارم هرکسی آرزوی رفتن به کره داره آرزوش برآورده بشه چون منم مث بقیه خیلی دوس دارم💁‍♀️

چرا هیچوقت به علایق دیگران احترام نمیزارید من خیلی خیلی و اما خیلی دیدم ایرانی هایی که کره زندگی مکن ...

حتما موفق میشی 

اگه می خوای آدمای کره ای رو با زبون خودشون بیشتر بشناسی برو و توی اینستا به انگلیسی بزن دختران تند اونها کره ان ولی فارسی یاد گرفتن و به ایران سفر کردن و چندتا دوست ایرانی هم دارن که بعضی از کلیپ هاشون توی پیج هس میتونی بری اون رو هم نگاه کنی اونها رو هم نگاه کنی اونها ایرانی هستن 

سلام من کره زندگی نمیکنم و تاحالا نرفتم ولی از بس دربارشون تحقیق کردم و سریال دیدم که یک پا استادم😁کلا میدونم کره کشوره پیشرفته و خوبیه ولی میگن که سخته اونجا زندگی البته من اگه برم زندگی کنم برام شاید راحت باشه چون زبانشون رو یکم بلدم اونایی که خیلی سریال ازشون دیدن میدونن چی میگم برای غذا هاشون هم بنظرم بعضی هاش قابل خوردن باشه . در کل خیلی دوست دارم برم اونجا البته یکسری بدی ها یی هم داره ولی واقعا من شنیدم دانشگاه های خوبی داره ولی فکر کنم می اونجا کشور گرونی باشه ؟؟؟ عزیز هایی که کره زندگی میکنن بگن دقیقا اونجا چه شکلی برای مها جر ها آیا رفتار خوبی باها شون میشه یا نه؟؟؟؟ 

اگر رهبرم فرمان دهد ارتش دنیا نتواند جوابم دهد😎............
اینجوریام نیستا یه سفر برو ببین چجوریه ویزا بگیر برو با تور حدود ۲۰ تومان فک کنم بیشتر نشه ببین برا ...

بله درسته بنظر منم هرکی میخواد جایی مهاجرت کنه اول باید یک سفر بره اونجا ببینه میتونه باهاش کنار بیاد یا نه

وای من عاشق کره جنوبی و ژاپنم الانم دارم زبانشونو یاد میگیرم منم آرزومه برم کره🥺 من اول اصن نمیدون ...

من خودم ارمی هستم ولی برای تحصیل بنظرم کشور خوبی باشه بنده زبان کره ای رو تقریبا کامل بلدم ولی میگن کشور گرونی هس و با مهاجر ها زیاد خوب رفتار نمیشه از نظر خود کشور کشور عالی و پیشرفته ای هست و احترامات زیاد ولی برای محلی های خودشون بازم نمیدونم ولی از دیگران که اونجا زندگی میکنن شنیدم ولی میگن برای تحصیل و مهاجرت چین بهتره البته اگه زبانش رو و غذاهاش رو فاکتور بگیرین که بازم اون سلیقه ای هس

من از 5 سالگی تا 6 سالگی تو چین زندگی کردم از 7 سالگیم که الان 11 سالمه تو کره ام بعضی وقتا میایم ایران ما هم به خاطر اصرار من  رفتیم چون بیشتر فاملامون هم یا تو چینن یا تو کره یا تو زاپن

گوگولی مگولییییییییییییییی
گوشت سگم میخورن غذاها همه اکثرا دریایی و بدبو وای من تحنل بو غذاهاشون سخت بود. کشورای بهتر و ارزونتر ...

نه گوشت سگ نمیخورن همینطور هم هزینه زندگی تو کره نسبت به ایران خیلی بهتره و آموزش تو کره جنوبی خیلی پیشرفته اس