به هر حال به عنوان کسی که چین و ژاپن و کره رفتم میگم به درد زندگی و تحصیل نمیخورن نهایت ده روز. ایشا ...
دوست عزیز میشه جواب سوال منم بدین ممنون میشم
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
خدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خوبین میشه راجب کشور ژاپن هم بگی زندگی توش چطوریه
زیاد تفاوتی ندارن عزیزم الویت من اول چین بعد کره بعد ژاپنه سبکشون تو یه جوره عزیزم من احساس میکنم چین خاصتره. غذاهاش چندش بود معبدا و بازارای زیبا برا سوغاتی عالیه فقط عیبش اینه ایرانی تو این کشورا کمه عزیزم.
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
من عاشقش شدم به جز غذاش بقیه چیزاش خوب بود توریست زیاد میره جو صمیمی تره
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
زیاد تفاوتی ندارن عزیزم الویت من اول چین بعد کره بعد ژاپنه سبکشون تو یه جوره عزیزم من احساس میکنم چی ...
ممنون از نظرتون
منم برا زندگی به ژاپن فکر میکنم
شاید چون آرزوهایم بلندند
خدا
هر شهری متفاوته بعد کسی توریستی بره دیدش یه جوره من ژاپن نپسندیدم اصلا
شماها ریسک نکنید ببین عزیزم برا مهاجرت بعضی کشورا مهاجر پذیرن چرا چون کار میدن به عیر بومیا من خواهرم استرالیاس واقعا راضیه دوستم کاناداس راضیه کشورای مهاجر پذیر به همون نسبت کارو رفاه میدن به مهاجرا بعضی کشورا ویزا نمیدن ویزا گرفتن سخته مث کره خب این کسورا سیستم بیگانه هارو قبول ندارن تو کارای اصلیشون ولی تو استرالیا چرا
شماها ریسک نکنید ببین عزیزم برا مهاجرت بعضی کشورا مهاجر پذیرن چرا چون کار میدن به عیر بومیا من خواهر ...
ممنون از راهنماییتون
فعلا در حد پیشنهاد
یکی از اشناهامون سی سال ژاپن ساکنه اون پیشنهاد داد منم دارم پرس و جو میکنم
شاید چون آرزوهایم بلندند
خدا
اخه اونا خودشون جمعیت و نی وی انسانط به اندازه کافی دارن از طرفی کسانی رو که با سیستم خودشون پرورش ...
دقیقا