2777
2789
سلام مامانا فردا نینیم واکسن ٦ماهگی داره دست تنهام

از الان استرس گرفتم شدید

میترسم تب کنه چجوری ببرمش درمانگاه...ترو خدا هرچی بلدید بگید
راستی واسه دو ماهگی من قطره استامینوفن خارجی خریدم ...٤ ماهگی هم همونو دادم
فردا هم میتونم بدم یا برم یکی دیگه بخرم ٤ماه از باز کردنش گذشته

ممنونم
خدا جونم شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سارا جان حتما یه قطره دیگه بخر یک ساعت قبل از واکسن دو برابر وزن نی نی بهش قطره بده واکسنش دوتا توی پاش و یک قطره خوراکی هم میدن بهتره که بعد از واکسن نذاری زیاد پاش رو تکون بده منکه همون موقع که اومدم توی ماشین مثل قنداق پاهای پسرم رو با یه دستمال خیلی آروم بستم که زیاد تکون نخوره تا دو سه ساعت الحمدالله هم تا شب خوب خوب شد
چه خبره؟ اور دوز میشه بچه! نگران نباش دفعه بعد سرخود نده.. قطره جدید بخر. 6 ماهگی بچه قویتر شده و بدنش مقاومه..اصـــــــــــــــــــلا نترس دوستم
یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر ، همین که دستت رو آروم بگیره...
یه فشار کوچیک بده!
این یعنی من هستم تا آخرش...
همین کافیه!
همینجوریم فکر نکن تب داره. اول باید دمای بدنشو با دماسنج زیربغل یا مقعدی اندازه بگیری.
یه فشار کوچیک بده!
همین کافیه!
نه لازم نیست. فقط وقتی فکر میکنی تب داره قبل اینکه تب سنج بذاری هم میتونی بجای اینکه با دستات لمسش کنی،دست و پاهاشو با لبات لمس کنی اینجوری دقیقتره. سر بچه هام تو این سن معمولا داغه بخاطر اینکه کم کم میخوان دندون دربیارن واسه همین داغی سر ملاک خوبی برای سنجش تب بچه در این سن نیست.
یه فشار کوچیک بده!
همین کافیه!
قطره به اندازه دو برابر وزن بچه یعنی اگه بچه ات الان مثلا 6 کیلوئه 12 قطره بخوره
یه فشار کوچیک بده!
همین کافیه!