2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه توروخدا کمک

117 بازدید | 16 پست

4 روزه زایمان کردم... بچم اصلا بادگلو و اروغ نمیزنه به هیچ وجه هرکار میکنم نمیزنه شیر موقع خواب یا بیداری برمیگرده تو گلوش و رنگش کبوووود میشه همش از ترسم به پهلو میخوابوننش اما بازم بی فایدس شکمش دیر کار میکنه خییییلی نفخ داره دلشم درد میگیره ترنجبین چای نبات و عرق نعنا هم روش امتحان کردم... دیگه نمیدونم چیکا کنم اها بعد خیلی میخوابه مثله ادمای بیهوش میخوابه قشنگ تا صبح هرکار میکنم بیدار نمیشه شیر بخوره صبح که بیدار میشه یکککک عالم میخوره باز سیر نمیشه چیکاکنم 😕😭

یه صلوات برا نینی تو شکمم بفرستین برام بمونه🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای اینکه بادگلو بزنه دکتر گفت باید ۲۰ دقیقه بچه رو تو بغت نگه داری و پشتش و آروم ماساژ بدی

هرچقد بگی نگه میدارم اما انگار نه انگار 

قربونت برم به بچه 4 روزه که چای و ترنجبین و... نمیدن

تغدیه خودت رو باید مواظب باشی اگر موادغذایی نفاخ بخوری اون کوچولو از شیری که میخوره نفخ میگیره

زیر سرش هم به هیچ وجه بالش نذار

همه چیز طبیعیه اما اگه همش شیر برمیگرده و کبود میشه باید ببریش همون بیمارستان راه تنفسش گرفته بازش م ...

اونجا دوتا دکتر اطفال دیدنش بعده زایمان گفتن کاملا سالمه 

هرچقد بگی نگه میدارم اما انگار نه انگار 

شاید سیر نمیشه. ولی همین که به پهلو میخوابونیش درسته که خدایی نکرده تو خواب خفه نشه

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
پسر من یک سال و نیمشه بهش چای نمیدم تو بگو یه قطره

چایی که نه همون نبات و اب جوشیده بخدا نمیدونم چیکا کنم فقط میگم که نفخش خوب بشه و شکمش کار کنه اخه خیلیم شییییر میخوره 

اونجا دوتا دکتر اطفال دیدنش بعده زایمان گفتن کاملا سالمه 

بله ظاهرا سالمه اما پسر من تو خوده بیمارستان یهو کبود شد مامانم داد زد پرستار اومد بدو بردنش5مین دیگه آوردنش خوب شد.اگه یکی دوبار شده که هیچی اما اگه همش تکرار میشه ببرش بیمارستان

⁦(✷‿✷)⁩