2777
2789
عنوان

لجبازی

115 بازدید | 12 پست

سلام .دختر ۲۵ماهه دارم داداش بزرگترش ۹سالشه من و مامان هرچی میگیم شلوارک پات نیست یا از توالت برمیگردی باید قاییم بشی و بگی کسی نیاد منو نبینیم.یک هفته ای هست شلوارش رو در میاره، میگه منو ببینین  نمیدونم با بچه ۲ساله چیکار کنیم چطور بفهمانیم بهش

حساسش کردین 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

هر وقت داری لباس عوض میکنی بگو وای نیای تو لباس تنم نیست تا اونم یاد بگیره

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حساسش کردین 

وقتی کوچولو منع میکنه و شما اصرار در واقع سه بچه با هم درگیر شدین

در این لحظه اگر پسربچه‌هست بهتره شما لباسشو بردارید برید پیشش ذهنشو به جای دیگه معطوف کنید 

مثلا توپ بازی دوست‌داری؟!

قطعا ببچه استقبال میکنه که اره 

جواب شما 

اره الان میریم بازی

در حین این مکالمه شما لباسشو تنش کنید 

یا مثلا دیدی رو گلدون مامان یه پروانه نشسته 

یا نقاشی جدیدتو بهم نشون ندادیا 

اصلا نباید حساسیت نشون بدید یا خودتون هم بچه بشیدو لج کنید

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه ی دو ساله در یک سطحی از خودشیفتگی قرار داره،فکر میکنه دنیا دنیای خودشه و میتونه هرکاری بکنه...

بهش نه،نکن،دست نزن نگین هیچوقت

با اینکارها داره از خودش و احساساتش و بقیه اعضای خانواده شناخت بدست میاره

اینجا رو با جدیت باهاش برخورد کنین در عوض وقتی آرومه یا کارخوبی انجام میده تشویقش کنین

نه اخه دختره دیگه باید حیا داشته باشه نکه پیدا نداشته باشن ولی دخترا حساس ترن

وایی

دوساله حرف از حیا می‌زنید 

نکنیداینکارو 

لجبازی قسمتی از زندگی همه‌ی ماها بوده 

همه تو این سن لجبازی‌رو داشتیم 

اگر به لجبازیش درست جواب داده نشه یا در این لجبازی به نتیجه‌ی دلخواهش برسه در ادامه‌ی بزرگسالی همراهش خواهد بود 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
 چجور جدیتی

در ظاهر جدی باشین،نه عصبانی بشین نه ناراحت لباسش رو بپوشونید و دلیلش رو براش بگین که چرا ما ادما لباس تنمون هست که چی بشه،چرا نباید بقیه ما رو ببینن

بعدم بچه هایی که اطرافش هستن و همچین برخوردی دارن رو ازش دور کنین

چیکار کنیم

توضیح دادم بالاتر