2777
2789
عنوان

بیاید درد ودل

84 بازدید | 5 پست

سلام براشما هم پیش اومده که یه مدت همه چی تو زندگیتون بهم‌بریزه یهو بدون اینکه مقصر باشی واز چیزیی خبر داشته باشی همه چی رو خراب کنن سرت؟واسه من یه ماهه اینطوریه کلا بهم ریختم 

آخ که چقققدر دردناکه منم پسر برادر شوهرم بیمارستان بود زنگ زدن گفتن اب سیب واسش ببرید تبش بالاست البته به همسرم‌گفته بودن

من فکر میکردم که هوس اب سیب کرده گفتم حالا دوساعت دیرتر چیزیی نمیشه رعتم واسش کادو بخرم‌تو بیمارستان سرگرم بشه اما چشمتون روز بد نبینه یهوو همه گیر دادن به من که نو نزاشتی واین حرفهاا...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله عزیزم این مدل مسئله برام پیش اومده خیلی هم بده که نمیدونی دلیلش چیه

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

بزار منم تعریف کنم برات ،من ناخواسته بچه سوم باردار شدم و قرارشد به کسی نگیم جز خانواده هامون چون بوه کوچیک داشتم نمیخواستم کسی فعلا بدونه (البته تصمیم من نبود مادر همسرم گفت)بعد شب اول محرم بود رفتم محله همسرم روضه،تا خواهر شورم و مادر شوهرمم اونجا بودم تا نشستم یه همسایه هاشون گفت مبارکه و...‌‌‌‌خاهر شوهرم بهش گفته بود ،من برگشتنه به شوهرم گفتم من هنوز به داداشمو خواهرم نکفتم که همسایه شما فهمیده ،و...شوهرمم دوروز بعد جنجال درست کرد و با خواهرش دعواش شد و....همه هم از چشم من دیدن یه وضعی شد همه دعواهای چندسالشون سر باز کرد منم باردار همش کارم گریه بود

واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢