2777
2789
عنوان

لتروزول

73 بازدید | 9 پست

بچه ها کمکم کنین این ماه لترو زول خوردم الان 13سیکلم هستم تقریبا 5روز از مصرف احرین دارو میگذره چراا کیتم هنو منفیه دوشبه کیت میزارم منفیه روز 10هم خونریزی داشتم به دکترم گفتم گفت پرئودیت طولانی شده خ گفت وقتی دوتا خط شد برو سنو چراا دپتا خط نمیشه الان روز 13هستم چه کنم من 

[QUOTE=101262063]خب برو سونو ببین تبدیل ب کیست نشن اگ بالغ داری امپول ازادسازی پ اقدام دا[/اQUOTE]

اخه دکتر گفت هر وقت دوتا خط شد بروو اگه کلا دوتا خط نشه چی یعنی تخمک ندارم ایا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت کیت گذاشتن از ساعت ۱۰ صبح تا ۴بعد از ظهره عزیرم نه شب ها بعد هم خوب حتما هنوز تخمک گذاریت نیس ک ...

اخه دیشب ساعت 10گذاشتم امروز ساعت 3خخ اسمشم ریما انگلیسی نوشته

مکس  یا مدیکور خوبه من همیشه از این هااستفاده میکنم چند دقیقه میزاری تو ادرارت میمونه کیت رو

هر وقت که خطی نشون داد سه چهار دیقه یه خط میفته البتهکم رنگ 

هر وقت که خطی نشون داد سه چهار دیقه یه خط میفته البتهکم رنگ 

ن عزیز من ک لتروزولم تموم مبشه یا فرداش یا ده یا ۱۲پری ک میرم سونو خودش میگه تخمک هس یا نه اک هس بالغه یا ن اگ خوب باشه یاامپول میدع یاهمینطور میگ برو اقدام 

برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی