2777
2789
عنوان

شما از چند سالگی...

279 بازدید | 21 پست

قاعدگیتون از چندسالگی منظم شد؟

من حدودای 18 هستم و هنوز قاعدگیم منظم نشده 

۶ سال هست که پریود میشم

البته اینکه میگم نامنظمه نه اینکه یه دوره ام کلا قطع بشه بلکه تو یه روز خاصی از ماه پریود نمی شم یا گاهی سیکلم 28 روزه گاهی35 روز...

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۳ سالگی شد.از همون ماههای اول منظم بود.دقیق ۲۶ روزه هستم.یعنی هرماه ۴ روز زودتر میشم.تا ده روز این دیرو زود اشکال نداره.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
دوره قاعدگی از ۲۸ تا ۳۵ روز طبیعیه حالا اکه میخپای دقیق دقیق باشه برو یسری آزمایش و سونو انجام بده ...

ممکنه از تیروئید باشه؟

تا حالا نشده یه دوره رو از دست بدم ولی اینکه دقیق سر یه روز نیست اذیت میشم

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

اولین بار10سالم بود😰😦

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
ممکنه از تیروئید باشه؟ تا حالا نشده یه دوره رو از دست بدم ولی اینکه دقیق سر یه روز نیست اذیت میشم

نه بنظر منکه مشکلی نداره گفتم یسری آزمایش بده

روز سوم تا پنجم قاعدگی دکتر برات آزمایشات تنبلی تخمدان و تیروییدی بنویسه در طی این چند روز انجام بده

سونو هم بکن خیالت راحت میشه

🧚‍♀️