2777
2789

سلام .من هم برنج خام هم پخته ،تجربه فریزشو دارم.اصلا خوب نیست وقتی یخش باز بشه،خرد میشن دانه های برنج.فقط در یک صورت بد نمیشه،اونم برنج آبکش شده که هنوز دم نکرده باشیم و دونش خیلی زنده باشه به مدت کم مثلاً دو سه روز.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته مدت کوتاه مثلاً اگه مهمون داشتین و غذا زیاد بیاد،بعد بزارید برای فردا یا پس فرداش خیلی بد نیست ...

اها،خوب اره دقیقا اینجوری شده. اگه موقع گرم کردن شعله پخش کن بزارم چی؟ خورد میشه باز بنظرتون؟ بعد کیفیت مزه و‌طعمش چی؟ تغییر کرد اونم؟

اها،خوب اره دقیقا اینجوری شده. اگه موقع گرم کردن شعله پخش کن بزارم چی؟ خورد میشه باز بنظرتون؟ بعد کی ...

هر وقت خواستید استفاده کنید تا از فریزر در آوردید توی قابلمه بزارید رو شعله کم،یعنی اول آب نشه بعد گرم کنید ،همون طور یخ زده گرمش کنید بهتر میشه،ته دیگم مثلاً سیب زمینی یا نون براش بزارید .