2777
2789
اخه خودم میدونم ترکی چی میگن اما بلد نیستم جمله بندیشو کامل کنم الان مثلا خونوادم خودشون همش ترکی حر ...

خیلی بده واقعا.عزیزم اصالتتو حفظ کن.یعنی چی بلد نمیشم حرف بزنم؟عزیزم از پستم ناراحت نشوها اما این کلاس نیست که باهاشون متفاوت باشیو فارسی حرف بزنیا!! برو دنبالش و یاد بگیر به بچه هاتم یاد بده.الان مثلا یکی کلا فارسه میخواد مهاجذت کنه ترکیه یا اذربایجان میره یاد میگیره از خود ترکا هم قشنگتر حرف میزنه بعد شما تو خانواده چه طور یاد نگرفتین؟

بازم میگم از پستم ناراحت نشو خواهرانه بهت گفتم

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم ازایناس

عزیزم گفتم که فقط قشقایی ها لباس مخصوص دارن که ماله شیرازن اما ترکای شهرای دیگه که تعدادشون هم زیاده اکثرا ندارن لباس محلی 

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
خیلی بده واقعا.عزیزم اصالتتو حفظ کن.یعنی چی بلد نمیشم حرف بزنم؟عزیزم از پستم ناراحت نشوها اما این کل ...

خانمی اصلا ناراحت نشدم کل کلمه های ترکی رو میدونم معنیشونو اما نمیتونم جمله بندی  کنم از بچگی باهام فارسی حرف زدن واسه همین نمیتونم چشم دنبالش میرم

خانمی اصلا ناراحت نشدم کل کلمه های ترکی رو میدونم معنیشونو اما نمیتونم جمله بندی  کنم از بچگی ب ...

عزیزم شوهرت ترکه یا فارسه،؟

میدونی چیه الان خیلیا رو میبینم با بچه هاشون فارسی حرف میزنن فکرشو بکن بیست ساله دیگه مثل شما جوونا هیچ کدوم ترکی حرف نزنن و بلد نباشن و به کل اصالت از بین میره.

عزیزم شوهرت ترکه یا فارسه،؟ میدونی چیه الان خیلیا رو میبینم با بچه هاشون فارسی حرف میزنن فکرشو بکن ...

شوهرم فارسه مامان بزرگم به شوخی بهش میگه تو جمع ما اومدی ترکی باید یاد بگیری اره واقعا راست میگی خودتم ترکی؟

شوهرم فارسه مامان بزرگم به شوخی بهش میگه تو جمع ما اومدی ترکی باید یاد بگیری اره واقعا راست میگی خود ...

پس همونه عزیزم .اگه شوهرت ترک بود یاد میگرفتی😆

پس همونه عزیزم .اگه شوهرت ترک بود یاد میگرفتی😆

اره اینجوریاس اما حرف میزنن کامل میفهمم یا مثلا به زبون ترکی بعصی وقتا جمله های دو کلمه ای یا سه کلمه ای به مامانم میگم میخوام کسی متوجه نشه 

اره اینجوریاس اما حرف میزنن کامل میفهمم یا مثلا به زبون ترکی بعصی وقتا جمله های دو کلمه ای یا سه کلم ...

اره از این به بعد سعی کن کامل یاد بگیری مطمعنم میتونی.موفق باشی دوست عزیز😀