2777
2789
عنوان

ازش بی خبرم😞

208 بازدید | 14 پست

دو روزه باهم قهریم حتی ی سلام خشک و خالی برام نفرستاده. دلم خیلی گرفته... شوهرم دوستم نداره همیشه میخواد من مثل این و اون باشم... دلم خیلی گرفته😔😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه لباسای مختلف میپوشم به خودم میرسم. اما همیشه مرغ همسایه براش غازه. 

بگو عزیزم بیا برات قسم بخورم که زن های با هم فرقی ندارند این ذهنیت های شما مردهاست که فکر می کنید بین اونا تفاوت است.

خودت بش پیم بده عزیزم ما وقتایی قهریم وقتی من پیش قدم میشم همسرم خیلی ذوق میکنه و خوشحال میشه و بعدش ...

خیلی وقتا کوتاه میام اما اینقدر باهام سرد برخورد میکنه که پشیمونم میکنه... ی جوری رفتار میکنه انگار تو هم نباشی برام هیچ اهمیتی نداره من میتونم بدون تو هم خوش باشم

اگر نفهمه که واقعا خودش هم از رابطه زناشویی وزندگی لذت چندانی نخواهدبرد واین ابتدا خودش را رنج خواهد ...

اگه لذت نبره براش مهم نیست چون اینقدر وقت خودش رو پر میکنه که اصلا نمیتونه فکر کنه اما من این وسط اذیت میشم

اگه لذت نبره براش مهم نیست چون اینقدر وقت خودش رو پر میکنه که اصلا نمیتونه فکر کنه اما من این وسط اذ ...

خب باشون صحبت کن وبگو شما که یه دختر خانم را برای ازدواج انتخاب کردی در قبال اون مسئولیت داری وبگی کسی که کارا فدایت شوم که نفرستاده بود که مجبور به ازدواج با من بشی وبا این رفتارهایت حتما پیش خدا مسئول ومواخذه خواهی شد که به نیازهای عاطفی وجنسی وغیره بی توجهی می کنی.