2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 533 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@azi_ta   @simajon   @ahoraamazda   @morvarid69   @lovers1397   &n ...

ممنون که صدام کردی عزیزم 

۵۰۰ تا سهم من

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

تا کی زمان داریم؟ 

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
@توکل96   @far_az   @narges6819   @ensi73   @mahora1400    

ممنونم. ۳۱۳ صلوات به نیت ظهور امام زمان(عج) و حاجت روایی همگی و عاقبت بخیری مون  

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
@گلابتوننن   @ahoraamazda   @صبرخدا   @nنیلوفر1376   @فارهه   &nb ...

الان دیدم تاپیکتو عزیزم 

۲۰۰ تا من میفرستم انشالله همه حاجت روا بشن

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
هر روز بفرستیم. یا فقط یه بار ؟ 

سلام عزیزم💙💖💛💚💜اینبار به صورت ختم هست که اگر تمایل دارید تعدادی صلوات به عنوان سهمتون برمیداریدو تا عید غدیر فرصت هست صلوات هاتونو بفرستید☺و اگر تا عید غدیر نتونستید صلوات ها رو بفرسیتد هیچ اشکالی نداره دراصرع وقت صلوات هارو بفرستید💞

عزیزم مرسی که دعوتم کردی. منم 500 تا میفرستم برای سلامتی نی نی هام .کار همسرم خوشبختی خواهر و بردارم ...

سلام عزیزم💙💖💛💚💜ممنون از مهربونیت💋الهی شما و خانوادتون همیشه کنار هم خوشبخت و در آرامش زندگی کنید و حاجت روا بشید💞هر تعدادی که به عنوان سهمتون برمیدارید اگر تونستید تا عید غدیر بفرستید و اگر نتونستید در اولین زمان صلوات هانو بفرستید😙😍😉

۲۰۰ تا برمیدارم 🌺❤️ ممنونم عزیزم از دعوتت🙏🙏🙏 خانوما واسه حل مشکل منم دعا کنید. چند ماهه ...

مرسی قشنگم💜💚💛💖💙الهی که مشکلاتت برطرف بشن و خوشی وآرامش همه زندگیت بشن که شادی کردن کار هر روزت بشه عزیزم💞💋🙏حاجت هات هم روا بشه به حق امام زمان😇💋😚

خواهرام...منم مشکل دارم یه ماه ونیمه از خونه زندگیم اومدم بیرون ...تو روخدا برای منو زندگیم دعا کنید ...

مرسی عزیزم💜💛💚💖💙مشکلاتتو خوندم ایشالا که خدا در لحظه لحظه زندیگیت کمکت کنه به حق امام زمان😚🙏الهی که آرامش جای مشکلاتتو بگیرن و همیشه خوش باشی در کنار خانوادت🌹💋😇حاجت هاتم بزودی زود روا بشه ایشالا😙💞