2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 533 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون عزیزم💛💜💖💚💙ایشالا همه مشکلاتت برطرف بشه که دیگه غمتو نبینیم🌷💋الهی که خدا انقدر بهت آرامش ...

😭😭😭😭مرسی 

بخدا هر بارحرفاتونو می‌شنوم امید میگیرم اما خدا دستتو رد به سينما میزنه 

خدا کنهاین دفعه اینجوری نشه 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
مرسی عزیزم💚💜💖💛💙💋الهی عاقبت بخیر بشی🌻🌹🌸😍😙

ممنون آبجی جون.شماهم عاقبت بخیر بشی انشاءالله🌹😍😑😘 لطفا دوباره‌ختم داشتی صدام بزن گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
😭😭😭😭مرسی  بخدا هر بارحرفاتونو می‌شنوم امید میگیرم اما خدا دستتو رد به سينما میزنه  خ ...

الهی که همیشه تو دلت امید باشه💙💛💚💜💖💋🙏خدا انقدر مهربونه که جز خیر بندش هیچ چیز دیگه ای نمیخواد😍گاهی گرفتاری ها ما رو به خدا بیشتر نزدیک کرده که ایشالا قدرشو بدونیم😊🌸🌹حالا تو مشکلات هم فقط خودش میتونه کمکمون کنه😍که الهی به حق امام زمان زودتر زود تر مشکلاتت برطرف بشه🌻🌼🌸🌹

@96negin   @.آسمان_آبی.   @شادی_ماه   @مسافرمنتظر   @nans    

ان شاالله همگی حاجت دلشون رو بگیرن...منم حاجت روا بشم... 100 تا صلوات 🙏 🌷 

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹