2777
2789

حیف که متعصبین شیرینی عید رو هم به کامم تلخ کردن! وگرنه حافظه مو بکار مینداختم شعر مرتبط بگم😁

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نه منم نه من منم من ننمم ننم منم

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
وای خیلی سخته من همیشه با شعر خوندن و معانی شون مشکل دارپ‌متاسفانه😁😁

منم تقریباً مثل توام 😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من فقط فهميدم كه ماه جهانو خوشگل كرده🤷🏻‍♀️😂

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️

عرضم ب حضور شما ، که:

نمیدونم😆

https://www.ninisite.com/user/eb26ec9e-79e7-4850-8840-54d43f9f6440/esghamshahab.         این کاربری قبلیمه همون esghamshahab قبلیم کاربریم معلق شد😐کاربری جدیدم عشقم شهاب هستش ولی قبلیه عسقم شهاب 😂 تیکر تولد همسرم😘
حیف که متعصبین شیرینی عید رو هم به کامم تلخ کردن! وگرنه حافظه مو بکار مینداختم شعر مرتبط بگم😁

ای که می‌پرسی ز من کان ماه را منزل کجاست
منزل او در دلست، اما ندانم دل کجاست

هلالی_جغتایی#  

منم تقریباً مثل توام 😁

آیه جون 

حالا اسمتو نمیدونم

منو یادته؟

تگت کردم برای عکس سالگرد ازدواجم

نفهمیدم یهو کاربریم چی شد

https://www.ninisite.com/user/eb26ec9e-79e7-4850-8840-

اینم کاربری قبلیم54d43f9f6440/esghamshahab

https://www.ninisite.com/user/eb26ec9e-79e7-4850-8840-54d43f9f6440/esghamshahab.         این کاربری قبلیمه همون esghamshahab قبلیم کاربریم معلق شد😐کاربری جدیدم عشقم شهاب هستش ولی قبلیه عسقم شهاب 😂 تیکر تولد همسرم😘

میگه پیش شمس ماه لنگ میندازه ....ساقی همراه و همیشه عیش اور لنگ‌میندازن....خدابا خلقتش جان و جان رو اراسته.....

معنیش اینه من خابم میاد ادبیاتم خسته بود....مولوی جان ببخش بووووووس از شمس و خودت

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

که جان راوجهان رابیاراست خدایا.…….…//

من وتوزمین حضوری اتفاقی

خطوط خالی ازخمیم وبی طلاقی

پرازشنیدنی ترین ترانه هاییم

ببین اسیراین سکوت بدصداییم

می آمیزدباچشمانت ازتودرتوبی توهرحادثه را

می جوشانددرمن شعری گاهی یادت درفاصله ها......((چارتار))