2777
2789
عنوان

ده سال دیگه کجایید؟

325 بازدید | 39 پست

شب بخیر 

بیاین از آرزوهای قشنگمون بگیم ده سال دیگه کجاییم و به چی مشغولیم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من که مردم تا ده سال دیگه تو بهشتم

چقدرنامیدددد الهی هزارساله بشید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ان شالله تخصصمم گرفتم و تو شهرم مطب زدم با اونیم ک عاشقشم ازدواج کرده باشم خانوادمم شاد و سلامت باشن موفقیتمو ببینن مخصوصا خواهرمم ب ارزو هاش برسه  

دشمنی که راهت رومیبنده، شرافتمندانه تر از دوستیه که نیمه‌ی راه تنهات میزاره
اخه چطور بگم وقتی از یک دقیقه بعد خبر ندارم  کلا به آینده زیاد فکر نمیکنم دوست دارم فقط از حال ...

درست آدم خبرنداره ولی دلخوشی ها کم نیست 

با یه دخمل وپسمل ناز خانوم خونه عشقمم😍

الان هیچ نامزدم الانم بغلم خوابیده❤

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
ان شالله تخصصمم گرفتم و تو شهرم مطب زدم با اونیم ک عاشقشم ازدواج کرده باشم خانوادمم شاد و سلامت باشن ...

خیلی هم عالی انشالله به تک تکشون برسی 

به امید خدا تو بیمارستان

پزشک شدین انشالله؟