2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با جبر بدنیا اومدیم و با جبر زندگی میکنیم

حداقل واسه خیلی از خانما که نه خونه پدر و نه خونه شوهر اختیار نداشتن و ندارن

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

نه جبر مطلق و نه اختیار مطلق، چیزی بین این دو.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

نظرخودم میگم من معتقدم و شدیدا جدیدا به این عقیده رسیدم که بدون اراده خداوند حتی برگی از درخت نمیریزه اما این اختیار رو نفی نمیکنه . مادر بعد انتخاب اعمال اختیار داریم اینکه این راهو انتخاب کنم یانه اختیارش با منه اما انتخاب من چه خوب و چه بد نتایجی رو در برداره.

نه جبر مطلق و نه اختیار مطلق، چیزی بین این دو.

اختیار در انتخاب اعمال به نظر من و جبر در نتایج اونچه انجام میدیم خداوند هرگز به بنده هاش ظلم نمیکنه. اونچه در زندگی ما جریان داره نتایج اعمالمون با اراده خداوند هست که بر زندگیمون جاریه اما نتایج انتخابهای خوب و بد ماست که در مسیر زندگیمون پیش میاد.

به نظرم قسمت و تقدیر و جبر زمانه منافاتی با اختیار انسان و قدرت انتخاب و اراده نداره

اصلا در کنار هم یه معنای خاصی پیدا میکنن و هیچ کدوم به تنهایی قشنگ و درست نیستن

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
به نظرم قسمت و تقدیر و جبر زمانه منافاتی با اختیار انسان و قدرت انتخاب و اراده نداره اصلا در کنار ه ...

قسمتو تقدیرو انتخابهای ما رقم میزنه که دراون اختیار داریم مثلا اگر خیر به بقیه برسونیم با انتخاب خودمنه و  دعای خیر بقیه رو پشت سرمون روانه میکنیم این نتیجش از سمت خداوند به سمت ما میاد و عالم وادم اراده کنن نمیتونن عوضش کنن و بلعکس کسی بره ظلم کنه زندگی داغون کنه بعد گرفتار نتایج عمل خودش بشه این نتیجه مستقیم عملشه چیزیو کشت میکنه انسان که کاشته اما با اراده  وخواست خداوند این بلا سر طرف میاد  و در تحقق نتیجه ای که خودش انتخاب کرده جبر معنا پبدا میکنه . البته این عقیده منه

منظورم ازجبر اینه اگر شما دست به اتش زدی باید سوختن دستتم تحمل کنی و این نتیجه بی برو برگرد عمل ماست که جبرا تحقق پبدا میکنه و ماباید تحملش کنیم نمیشه دست به اتش بزنی و دستت نسوزه سوختنت نتیجه جبری دست زدن به اتشه اما شما اختیار داری به جای اتش دستتو ببری توی اب و خنکی ابو حس کنی. احساس خنکی اب نتیجه جبری بی برو برگرد دست زدن به ابه. ما دراین انتخابها اختیار داریم اما این احساس خنکی یا سوختن بدون اراده خداوند محقق نمیشه یعنی تا خدا نخواد اتش اجازه سوزاندن و اب اجازه خنک کردن نداره.