2777
2789

🌻 علامه طهرانی (ره) :

☘️ اگر انسان به دنبال این باشد که یک فرصت طلایی به دست آورد که هیچ گرفتاری نداشته باشد و هیچ غمی بر دل او سنگینی نکند و آن گاه به سلوک بپردازد،....

🌷 باید بداند این خیالی است باطل و شیطانی

و چنین فرصتی هیچگاه نصیب او نمیشود زیرا عالم دنیا عالم گرفتاری است.

🌿 تمام اولیاء خدا که بجایی رسیده اند با همین گرفتاری ها بوده است؛ بلکه همیشه گرفتاری آنها از گرفتاری ما به مراتب بیشتر بوده است.

🌷(مشکلات و سختی ها، کوره ای هستند که فولاد انسان را آبدیده و شخصیت انسان را می سازند به استقبال مشکلات برویم)

─┅─═इई 🌺🌼🌺ईइ═─┅─

کسانی که قالی میبافند یک نگاه به نقشه دارند و یک نگاه به قالی ؛ ما نیز باید چشم به قرآن داشته باشیم و بر اساس آن تار و پود زندگی خود را ببافیم.این است که قرآن در آیه ۱۲ سوره مبارکه مریم میفرماید «خذ الکتاب» یعنی کتاب را بگیر ؛ یعنی بی نقشه نباش 🌹 جوری زندگی کن که خدا لایکت کنه ، نه بنده خدا 👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ چیزی به اندازه شکر گزاری انرژیهای مثبتو جذب نمیکنه من امتحان کردم یه حال عجیب و خوبی به ادم میده تو کانالای قانون جذب دعاهای شکرگزاری دسته جمعی هست که حال ادمو عوض میکنه و انرزی منفیا رو میبره و مشکلاتو میشوره. من یک جلسه هم اتفاقی در یکی از این جلسات شکرگزاری بودم که فوق العاده بود واقعا شگفت انگیز بود.

👌👌👌

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

هیچ چیزی به اندازه شکر گزاری انرژیهای مثبتو جذب نمیکنه من امتحان کردم یه حال عجیب و خوبی به ادم میده ...

قانون جذب رو اصلا قبول ندارم.... 

کسانی که قالی میبافند یک نگاه به نقشه دارند و یک نگاه به قالی ؛ ما نیز باید چشم به قرآن داشته باشیم و بر اساس آن تار و پود زندگی خود را ببافیم.این است که قرآن در آیه ۱۲ سوره مبارکه مریم میفرماید «خذ الکتاب» یعنی کتاب را بگیر ؛ یعنی بی نقشه نباش 🌹 جوری زندگی کن که خدا لایکت کنه ، نه بنده خدا 👌
منم قبول نداشتم ولی روش مطالعه  زیاد کردم .دیدم چه قبول داشته باشیم یانه مثل قانون جاذبه اثرشو ...

حرفت رو قبول ندارم دوست عزیز.من هر چیزی خارج از قرآن و اهل بیت و احکام اسلامی رو قبول ندارم.فقط عاشق صراط مستقیمم.صراط مستقیم هم که مشخصه .البته شما آزاد هستی هر جور دوست داری زندگی کنیا من نظرم رو گفتم

حرفت رو قبول ندارم دوست عزیز.من هر چیزی خارج از قرآن و اهل بیت و احکام اسلامی رو قبول ندارم.فقط عاشق ...

اتفاقا غیر مستقیم منطبق بر قران وروایات و.. هست ومنم مثل شما هرچی خارج از این چارچوب باشه مطلقا قبول ندارم حتی اگر همه سعی کنن متقاعدم کنن. بدون مطالعه و تحقیق منم حرفی رو قبول نمیکنم.

مگر ما در روایات نداریم چنان ازخداوند درخواست کن که گویی حاجتت درمقابلت پیش روی توست. در قانون جذب هم همینو میگه خواسته هات رو طور ی به زبون بیار که گویی الان بهشون رسیدی. مگر در روایات و قران به شکرگزاری و خدمت به خلق و درخواست از خداوند نه ازمردم توصیه نشده. درقانون جذب میگه درخواستت رو فقط از خداوند بخواه نه خلق خداوند و تمام هم و غمت در جهت خدمت به خلق باشه بدون اونکه درخواست و توقع پاداش داشته باشی اینجا جاش نیست ولی تک به تک قابل انطباق با دستورات دین هست مگر چند مورد ازاون که خودم درموردش قانع نشدم اما کلیاتشو زیر سوال نمیبر ه.

مگر ما در روایات نداریم چنان ازخداوند درخواست کن که گویی حاجتت درمقابلت پیش روی توست. در قانون جذب ه ...

قانون جذب مصداق مقداری حق برداشتن و باطل برداشتنه. برای همین خیلیا اشتباه تشخیص میدن.

قانون جذب مصداق مقداری حق برداشتن و باطل برداشتنه. برای همین خیلیا اشتباه تشخیص میدن.

من تعصب ندارم شاید حق باشما باشه خصوصا درمواردی که درموردشون خودم دچار دوگانگی شدم و برام توجیه پذیر نبوده.