2777
2789
عنوان

چرابایداین شوهراروتحمل کنیم اخه....

278 بازدید | 22 پست

این شوهرامون واقعاچرا اعصاب ندارندومابایدتحملشون کنیم هان؟ ب چ قیمتی اخه همش غصه میخوریم؟زود عصبانی میشن  زودم ازدلشون درمیادامابعدش فایده نداره..صبح تاشب منتظرشی بیادخونه وقتیم میادعصاب ندارن خستن اخرشبم قهریم اماکنارهم سرمونومیذاریم روبالشت ومیخابیم خیلی خسته کنندن واقعا

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بازار الان میدونی چقدر سخته کار کردن یزره درکشون کنیم و باهاشون مهربونم باشیم همچین حل میشه..مردا مثل بچه گربن نازشون بدی لوس میشن و تو دستتن ولی اگه بخای حور دیگه برخورد کنی اونا هم بدخلقی میکنن به نظرم هررنی بهتره قبل از ازدواجش یمدت بچه گربه داشته باشه

لم شوهراتونو پیدا کنین.... تمام  

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود