واقعا براتون متاسفم که برای اینکه تبلیغ کنید از این کارها میکنید تموم تاپیک هاتون رو خوندم شما فقط یک ماهه عضو شوید و فقط تاپیک هاتون راجع به بی بی چک بود کدوم آدم عاقلی اون همه بی بی چک رو نگه می داره مثلا میخواستی بگی نازایی داری و این آقا درمان کردن و فقط با یک ماه عضویت و برنامه ریزی؟؟؟ کسی که واقعا نازایی داشته باشه باید خیلی تاپیک هایی مختلفی تو مدت زمان زیادی زده باشه. لااقل یکم طولانی ترش میکردی که لو نری
واقعا براتون متاسفم که برای اینکه تبلیغ کنید از این کارها میکنید تموم تاپیک هاتون رو خوندم شما فقط ی ...
من هشت ساله نازایی داشتم تمام مدارکشودارم دلیلی نمیبینم بخام به شماثابت کنم ولی هرمدرکی که بخای میتونم نشونت بدم بالاهم گفتم به همه مقدسات هم قسم خوردم قصدم فقط کمک به کساییه که میدونم مثل خودم سختی کشیدن من فقط این راهونشونشون دادم هیچ اجباری نیست اتفاقاشوهرم گفت این تاپیکونزن کسی باورنمیکنه ولی من وظیفه خودم دونستم بگم من نمیگم فقط ازین آقابلکه ازطب اسلامی کمک بگیرین که توی تمام شهرهاهست من اسم تمام داروهارم گفتم که خودتون تهیه کنین واستفاده کنین منظورمن فقط نتیجه گرفتن بچه هاس ولی بچه هامیپرسیدن که خودت ازکجاتهیه کردی منم این تاپیکوزدم که همه بخونن هرکی خاست استفاده کنه
میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم