2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزبزدلم  وقتی بی بی چک مثبت میبینم انگارییی ی چیزی تو وجودم میاد و منو خوشحال میکنه مبارکه

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید

چ مثبت پرنگییی مبارکت 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
عزبزدلم  وقتی بی بی چک مثبت میبینم انگارییی ی چیزی تو وجودم میاد و منو خوشحال میکنه مبارکه

فدات عزیزم انشالله شما هم بزودی بیبی چک مثبت می زاری وخبربارداریتومیگی

انشالله همه منتظرهابزودی مث من خوشحال شن‌

استارتر برای منم دعا کن باردار باشم صبح بی بی چک زدم هاله خیلی کمرنگ افتاد رفتم آزمایش خون دادم منفی بود ولی بازم امیدوارم چون هنوز ۴ روز مونده به پریودم 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

راستی مبارکت باشه خدا نی نی تو حفظ کنه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
انشالله بزودی مامان میشی ناامیدنشو

مرسی عزیزم انشاالله❤