2777
2789
عنوان

بارداری

127 بازدید | 23 پست

سلام عزیزانم من داشتم ی مقاله در مورد واریکوسل میخوندم من عید نوروز سقط کردم جنین دوماهه رفتم کورتاژ الان سه ماه میگذره از کورتاژم دوباره اقدام کردیم الان دوروزه ک عقب انداختم تو هفته گذشته تغییر حالتم داشتم.مثل دفعه قبله حالاتم..ولی شوهرم هیچ دکتری نرفته امکان هست داشته باشه این واریکوسل؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بره ازامایش اسپرم؟

نه عزیزم استراحت کن نزدیکی نداشته باش بزار چند روز بگدره من پنج روز گذشت رفتم بی بی چک خریدم مثبت شد فرداش رفتم آزمایش خون دادم و دکتر زنان رفتم گفتم سفط داشتم دکترم برام شیاف و قرص نوشت الانم هفته ۱۳ هستم  ان شا الله بزا شما هم مثل منه

خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
نه عزیزم استراحت کن نزدیکی نداشته باش بزار چند روز بگدره من پنج روز گذشت رفتم بی بی چک خریدم مثبت شد ...

مررسی عزیزم انشالله ک منم با دارو رفع شه دعا کن برام ای جااانم خوشبحالت مواظب خودت خیلی باش