2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه قولی به کسی ندادی و دلبستگی ای نداری به کسی اشکال نداره

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

اگررررررر ادمی دو تا خاستگار داشته باشه   بینشون تصمیم میگیره کدومو انتخاب کنه و برا خیلیها پیش میاداینکه چند تا خاستگار همزمان داشته باشه     ولییییییی نه اینکه دونفر همممممزمان بیان خونتون بشینن  خیلی بده وجه بدی هم داره   درضمن اگر با کسی بتوافق رسیدیییییی هی بخوای چشمت به کس دیگه باشه بخاطر موقعیتش جالب نیست

من نظر کسی و نپرسیدم البته جسارتا! هر کس نظرشو میگه 

جسارتا منم تو تاپیک شما نظر ندادم بطور کلی گفتم ..‌بد نیست یکم ظرفیت داشته باشیم ...اینجا هستیم تا نظرات مختلف بشنویم و یه چیزی از هم یاد بگیریم و نظر شما برای خودت محترمه و من نظر شما رو رد نکردم و فقط حرف شما این فکر و نظر رو تو ذهن من ایجاد کرد و چه بسا اگر شما جواب منطقی میدادی من یه چیزی از شما یاد میگرفتم .‌‌‌..موفق باشی 

جسارتا منم تو تاپیک شما نظر ندادم بطور کلی گفتم ..‌بد نیست یکم ظرفیت داشته باشیم ...اینجا هستیم تا ن ...

من از دید خودم اگر با خواستگاری4.5جلسه جلو میرفتم بعد یهو سر و کله یکی دیگه پیدا میشد تا لحظه ای که به نتیجه منفی راجب خواستگار اول نرسیدم قبول نمی‌کردم که ببینمش چون باعث تردید و دودلی میشد!شمام موفق باشید