2777
2789
عنوان

هک گوشی

242 بازدید | 17 پست

دوستان شوهرم خیانت مینکه و دادخواست طلاق داده .یکی از دوستان راهنمایی کرد.

قرص خواب بخوره و با اثر انگشتش گوشی رو باز کنم .

سوالم اینکه چطور در زمان کوتاه با فلش از گوشی انتقال بدم به فلش؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی دادخواست داده حق و حقوقتون رو هم ملزمه بده و جدا میشید،مدرک خیانت به چه کارتون میاد ؟

چون خانوادش میگن من زن زندگی نیستم و تهمت اعتیاد زدم بهش و تمام شب نیومدناشو میندازن گردن من دلم میخواد زندگیمو حفط کنم و رقیبم رو کناربزنم.

چون خانوادش میگن من زن زندگی نیستم و تهمت اعتیاد زدم بهش و تمام شب نیومدناشو میندازن گردن من دلم میخ ...

گلم گیرم اون خانوم رو کنار زدی با بقیه چه میکنی ،مشکل از همسرتونه ،اگر خود ایشون بخواد تغییر کنه میتونید باهم برید مشاوره،این کارآگاه بازیها مشکلیو حل نمیکنه

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
گلم گیرم اون خانوم رو کنار زدی با بقیه چه میکنی ،مشکل از همسرتونه ،اگر خود ایشون بخواد تغییر کنه میت ...

چون اون خانوم تو زندگیشه و تشویقش میکنه مسر هست.شاید شوهرم به خودش بیاد.روانشناس رفتیم بهانه تراشی الکی میکنه.اگر نشد دیگه جدا شه چه کنم