2777
2789
عنوان

آزمایش ژنتیک

2168 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

من و شوهرم .دخترعمه و پسر دایی هستیم 

قراره که این ماه اقدام کنم واسه بارداری ،بنظرتون آزمایش ژنتیک واسه مون واجبه؟؟

اگه لازمه از کجا باید شروع کنم؟میگن بهزیستی ارزونتره از همه جا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نسبت ما هم مثل شماس.پسردایی دخترعمه😊ما ندادیم یعنی قبل از بارداری دکتر رفتگ و بهش گفتم گفت نیاز نیس ...

عه .من واقعا استرس داشتم که نکنه مشکل ساز باشه

ممنون جواب دادی عزیزم

ما هم نسبتمون مثل شماست ولی ازمایش دادیم شوهرم ناقل ولی من غیر ناقل بودم گفت عیب نداره تازه گفت صدرد صد هم نیست

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
عه .من واقعا استرس داشتم که نکنه مشکل ساز باشه ممنون جواب دادی عزیزم

دکتر میگفت نیازی نیست.البته توی بارداری مجبور شدم آمنیوسنتز و cgh array بدم ولی ربطی به فامیل بودنمون نداشت

اگه ازمایش برید که خیلی بهتره ولی هزینه ش آزاده فکرنکنم ربطی به بهزیستی داشته باشه

والا خواهرشوهرمم با شوهرش دختر خاله و پسرخاله ن.گفت رفتم بهزیستی هزینه ش یک سوم بوده

دیگه کامل خبر ندارم

حتما بدین خواهر 

احتمال داون هست خدایی نکرده .

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
ما هم نسبتمون مثل شماست ولی ازمایش دادیم شوهرم ناقل ولی من غیر ناقل بودم گفت عیب نداره تازه گفت صدرد ...

ناقل داون؟

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
ناقل چیه؟🤔

احتمال داره به بچه انتقال بدن

نه ما تو فامیلمامون یه بیماری مادرزادی زیاده بیشتر برای اون بیماری رفتیم

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم