2777
2789

سلام دوستان 

من تازه فهمیدم تنبلی تخمدان دارم رفتم دکتر واسم متفورمین و دوفاستون نوشت البته آمپول پروژسترون هم نوشته بود زدم و پنج روز بعدش پری شدم

ولی دلم میخواد زود باردار بشم دیشب تو نت سرچ کردم کلومفین خوبه 

حالا بنظرتون بخورم اشکالی نداره 

سونو هم حتما باید برم؟؟

از کی اقدام کنم؟؟

سرخود به هیچ وجه نخور، میدونی کلومیفن چقدر عوارض داره!!!!!!!!!؟ 

بعدشم از هر وقت که دلت بخواد نمیتونی بخوری روزای خاصی باید خو رده بشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لتروزول بهتر بود به نظرم میخوری . کلومیفن دوقلو زایی داره . لتروزول بهتره

کلومیفن نمیدونم چرا همه میگن دوقلو زایی داره.من خوردم ی دونه داشتم.طرق مصرف کلومیفن یادم رفته میدونید از کی میخورن؟

من خودم سرخود خوردم هیچیم نشد ماه دومی که خوردم باردار شدم والااا هی بدون نسخه نخورین و اینا همش الکیه

کاربر خیلی خیلی قدیمی ام نی نی سایت و مثل کف دستم میشناسم😁   ولی به لطف دوستان ترکیدم😏🙄      لطفا واسه به سلامت گرفتن دستای نی نیم یه صلوات مهمونم کنید 🥰🥰🥰🥰
لتروزول بهتر بود به نظرم میخوری . کلومیفن دوقلو زایی داره . لتروزول بهتره

علاوه بر دوقلو زایی کلی عوارض دیگه هم داره

شاید به جای دوقلو بچه اش 5_6قلو بشه

کلومیفن نمیدونم چرا همه میگن دوقلو زایی داره.من خوردم ی دونه داشتم.طرق مصرف کلومیفن یادم رفته میدونی ...

بستگی به سیکلت داره از شب سوم تا پنج شب فکر کنم خوردم البته که بی اثر بود برای من

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
کلومیفن نمیدونم چرا همه میگن دوقلو زایی داره.من خوردم ی دونه داشتم.طرق مصرف کلومیفن یادم رفته میدونی ...

من تو بارداری اولم خوردم یک قلو بود تو بارداری دوم هم خوردم ولی دوقلو شد

عزیزززززم😔

ی دونه فقط خوردی کی خوردی اون تاثیری نداره ک عزیزم مشکلت چیه

کاربر خیلی خیلی قدیمی ام نی نی سایت و مثل کف دستم میشناسم😁   ولی به لطف دوستان ترکیدم😏🙄      لطفا واسه به سلامت گرفتن دستای نی نیم یه صلوات مهمونم کنید 🥰🥰🥰🥰