2777
2789
عنوان

صافی ژاپنی

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 25 پست
من صافی ژاپنی انجام دادم عالی بود یعنی تا یکسال راحت بودمااااااا

شما موهای قبل صافیت فر و وز بود؟؟؟ ریزش نگرفتی؟؟؟ تو بعضی سایتا نوشته موها خشک میشه و راحت میشکنه و... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متونی به سوالاتم جواب بدی؟؟؟  یعنی بعد یکسال کلا اثرش رفت؟؟  میگن که صافی ژاپنی دا ...

نه دیگه یکسال بعد ریشه هام در اومده بود فر بود انتهای موهوم صاف صاف هنوز مونده تا زمانی که کوتاه نکنم پایین موهام صاف صافه

نه دیگه یکسال بعد ریشه هام در اومده بود فر بود انتهای موهوم صاف صاف هنوز مونده تا زمانی که کوتاه نکن ...

مراقبت خاصی انجام میدادی؟؟ برای اینکه صافی موهات بمونه؟؟ موهات زبر و شکننده نشدن؟؟؟ 

قبل صافی موخوره هم داشتی؟؟؟ 

ببخشیدا من انقد ازت سوال میکنم خیلی وقته دلم میخواد صافی ژاپنی انجام بدم اما همش میترسم که موهام خراب بشه آخه تو بعضی سایت ها خیلی مضرات براش نوشتن منم موهام حساس و ضعیفن. 

میخواستم یه نفر که شرایط منو داشته و صافی انجام داده راهنماییم کنه. 

مراقبت خاصی انجام میدادی؟؟ برای اینکه صافی موهات بمونه؟؟ موهات زبر و شکننده نشدن؟؟؟  قبل صافی ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه مراقبت انچنانی نداره سه روز اول که مو نباید شسته شه بسته نباید باشه پشت گوش نزاری موهاتو بعد سه روز دیگه راحتی من چون موهام وز بود خیلی راحت شده بودم فقط باید با شامپوی مخصوص بعد کراتین یا شامپو بچه بشوری ی ماسک داخل حموم گرفتم ماسک موی بعد صافی لولان بود بعد حموم روغن ارگان میزدم خیلی خیلی خیلی خیلی خوبه حتما انچام بده من ک حموم میرفتم فقط با بتد سشوار خشک میکردم اصلا ی حالی داشتا حیف امسال میخاستم انجام بدم موادشو پیدا نکردم من پسرعمه همسرم میاورد موادشو مطمئن بودم چون کار لوازم ارایشی هستش

خواهش میکنم عزیزم  نه مراقبت انچنانی نداره سه روز اول که مو نباید شسته شه بسته نباید باشه پشت ...

مارکش چی بود؟؟؟ شیسیدو یا لولان؟؟ پس حتما برم انجام بدم