eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 عنوان حالم بده 93 بازدید | 4 پست سلام باردارم دوقلو ۲۰هفته سرمای بدی خوردم یعنی گلوم انگار خنجر خورده اینقد درد میکنه واستم شنبه برم دکتر خطرناکه؟نی نیام هیچیشون نشه؟هوم؟(ارثیه دوقلویی،دخترو پسرن) (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭 1398/05/24 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 فقط تنها قرص که دارم میخورم زاکسیم۲۰۰هست ک دکترم قبلا بهم داده بود،ولی اینا جواب نمیده بهم خیلی بد مریضم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
Elham1992 عضویت: 1395/05/17 تعداد پست: 4616 نه انشاالله که هیچی نمیشه منم ماه های اول سرما خوردم دوقلو باردار بودم دختر و پسر هیچی نشد فقط سر خود دارو نخور اللهم العجل لولیک الفرج ♥️🌱
76asal عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2223 چرا شنبه همین الان برو حالت بدتر نشه الکی چرا داری مریضی رو تحمل میکنی برو بیمارستان یا مطب
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 چرا شنبه همین الان برو حالت بدتر نشه الکی چرا داری مریضی رو تحمل میکنی برو بیمارستان یا مطب بیمارستان برم منو میفرستن مثه سری قبل قسمت مامایی اونام مسگن بهتره بری پیش دکتر زنانت،سری قبل اینکارو کردن باهام (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭