2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من تو ۲۰ سالگی انجام داد پیش دکتر خوب تو تهران.  اما الان دوباره برگشته اگه قرینه ش نازک بشه دیگه امکان عمل مجدد نیست.  الان شوهرم دوباره  عینک میزنه فعلا نرفته واسه معاینه.  

بذار یکم سنت بره بالاتر شوهرم چون زود  لازک کرد اینجور شده ب احتمال زیاد‌

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

من لازک کردم

چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه 

من از همون چند دقیقه هم میترسیدم و فقط با نفس عمیییق ترسم مهار میشد

بعدشم یه کم اذیت شدم ولی خب یه عمر از عینک گذاشتن راحت شدم

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
شوهر من تو ۲۰ سالگی انجام داد پیش دکتر خوب تو تهران.  اما الان دوباره برگشته اگه قرینه ش نازک ب ...

وای چه بد دکتره به من گفت امکان برگشتش ۱ درصده.پس همچین چیزی امکان داره

دکتره به من گفت از ۱۸ سالگی به بعد دیگه تغییر نمیکنه گفت اگه میخوای از شر عینک راحت بشی الان بهترین ...

عجب !!!من الان ۲۵ سالم همش در حال تغییر شماره چشمام هنوز ثابت نشده😏😏😏

بسم الله الرحمن الرحیم....          🔴 گروه قرمز                                🔴  وزن شروع90 وزن هدف ۸۵ ... 🔴وزن هدف نهایی60  به امید الله             
شده دکتر گفت الان بهترین موقعس

من  توی ۲۲ سالگی  لیزیک کردم  خیلی خوب بود  نه استرس داشتم هیچی    اصن یه دقیقه هم نمیشه زیر دستگاهی  شادوشنگول میای بیرون و میری خونه  بعد از یک ساعت که بی حسی تموم میشه حالا دردا شروع میشه  و چشمت  باد میکنه  فرداشم خوب شدی    دوره نقاهتش سه روزه

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
لنز تا یک هفته مدام باید رو چشمم باشه؟ یا متحرکه

رو چشم باید باشه حسش نمیکنی نگران نباش دکتر بعد ی هفته برات درمیاره..ولی مراقبت میخواد عینک افتابی مدام استفاده کن، هرچندتحریمه ولی قطره سعی کن تاجایی ک میتونی ایرانی استفاده نکن خارجی استفاده کن 

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
فرق لازک و لیزیک چیه؟

دستگاه لازک پیشرفته تر و گرونتره عملش

این  برای کسانیه که میخان فرداش برن سرکار  تحمل دوره نقاهت رو ندارن   اصن بعدش درد نداره  میتونی به کارای روزانت برسی

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
وای چه بد دکتره به من گفت امکان برگشتش ۱ درصده.پس همچین چیزی امکان داره

آره.  به شوهر منم گفته بودن برنمیگرده متاسفانه.... خیلی بده.  البته به ندرت پیش میاد شوهر من بدشانسه😞

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺