2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای جدی شماره چشمش مثبت بوده یا منفی؟ دکتر به خودش گفته بود احتمال داره برگرده؟ منم ۲۰ سالمه میخوا ...

نمیدونم مثبت بوده یا منفی. دکتر چیزی نگفته بود. اما احتمال اینکه برگرده کمه. شانس شوهر من برگشته.  . باز برو ی دکتر باتجربه ببین چی میگه. 

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
عزیزم لنزو چجوری میذاری؟ خطرناک نیست؟ منم بذارم برا دانشگاه؟ 

من با لنز خیلیییییی راحتم و اگه مساعل بهداشتی رو رعایت کنی قول میدم هیچ مشکل عفونی پیدا نکنی، مثلا چیا... 

خب اول باید گذاشتن برداشتن لنزو یاد بگیری که اصلا سخت نیست و اگه یاد بگیری موقع گذاشتن برداشتنش به چشم فشار نمیاد که سخته پست گوشی توضیح بدم😅

حتما موقع گذاشتن و برداشتنش دستتو بشوری قبلش و هربار محلول ضدعفونی لنز و باید عوض کنی. 

با رعایت اینا مشکل خاصی پیش نمیاد ولی خب با لنز نباید بری حموم استخر یا بخوابی یا نزدیک حرارت بری(مثلا موقع آشپزی) 

باز با همه ی اینا متخصصا استفاده ی دائمشو توصیه نمیکنن اما همونکه خودت گفتی واسه دانشگاه مثلا 6 تا 8 ساعت در روز اوکیه عزیزم❣️

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
من با لنز خیلیییییی راحتم و اگه مساعل بهداشتی رو رعایت کنی قول میدم هیچ مشکل عفونی پیدا نکنی، مثلا چ ...

وایی مرسی عزیزم😘❤

همیشه خیلی اذیت میشدم تو مهمونی اینا

پس حتما لنز میگیرم

بگم لنز طبی بدین؟ تو عینک سازیا هس؟قیمتش چقدره حدودا؟

سلام

لازک دوران نقاهتش طولانی تر اما مشکلاتی که در دراز مدت میذاره خیلی کمتر

لیزر سریع خوب میشن شاید در عرض یک یا دوهفته اما ممکن بعد چند سال حساسیت به نور بده و مشکلاتش بمونه.

من و دوستم لازک کردیم شماره چشممنونم یکی بود.اون در عرض ۴_۵ روز لنز پانسمانش و برداشتن .مال من ۱ هفته بود. بعدم اون فقط ۱-۲ ماه دوبینی و داشت من تا ۵ ماه بعد مشکل داشتم.حساسیت به نور اون خوب شد ولی من از قبل حساسیت به نور داشتم بدتر شد. من تا ۱ماه خونه هم عینک افتابی میزدم. و کلا تحمل نور نداشتم.

بعد۶ ماه عالی شد. من هنوزم اشک مصنوعی استفاده میکنم چون چشمم خشک اما دوستم نه.

خیلی از عوارضش برمیگرده به ویژگی های خودت قبل عمل.البته اگر دکترت خوب باشه.

من چشام ۳ سال ۲۵ صدم میرفت بالا میومد پایین. دکترم گفت میتونی لازک کنی. منم انجامش دادم.

الان چشام بیناییش از چشم سالم هم بهتره😅اوایل که حالم خوب شده بود فامیل اذیت میکردن میگفتن عقاب اسیا.

اینکه همون موقع با گوشی کار کردین الان براتون مشکل پیش نیاورده؟

ن اصلا

فقط قطره ک گیر نمیومد اذیت میشدم تابستونم بود هیچ استانی حاضرنبود برام قطره پست کنه عمل داری بذار ابان ماه ک هوا خوب باشه 

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
سلام لازک دوران نقاهتش طولانی تر اما مشکلاتی که در دراز مدت میذاره خیلی کمتر لیزر سریع خوب میشن شا ...

منم یسال گذشت اما هنو خشکی شدید دارم قبل عمل داشتم الانم متاسفانه ارتلاک گیر نمیاد ایرانیام بدردنمیخورن چشام سرخ میشن و درد میگیرن با ایرانیا.. منم بیناییم عالیه بم میگن چقد قوی شدی میگم خب عمل کردم ک قوی بشن دیگ

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
وایی مرسی عزیزم😘❤ همیشه خیلی اذیت میشدم تو مهمونی اینا پس حتما لنز میگیرم بگم لنز طبی بدین؟ تو ع ...

ببخشید من دیر دیر جواب میدم😅

من پیش همون ایپتومتریستی که میرم لنزو تهیه میکنم. 

بهتره شمارشو بدین ایپتومتریستتون تعیین کنه چون ممکنه با شماره عینک کمی متفاوت باشه به هر حال اون چسپیده به چشمه شیشه عینک فاصله داره از چشم محاسباتش متفاوته. 

قیمت بستگی به جنس لنزتون داره من لنزمو از یه مارک آلمانی پارسال 400 تومن خریدم الانم که اگههه باشه گرونتره😑🤦🏻‍♀️

ولی فکر کنم قیمت مناسب تر هم پیدا بشه. 

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
منم یسال گذشت اما هنو خشکی شدید دارم قبل عمل داشتم الانم متاسفانه ارتلاک گیر نمیاد ایرانیام بدردنمیخ ...

من liposic مصرف میکنم. چون الانم با کامپیوتر زیاد کار میکنم اینو قبل کارم میزنم. قبل خواب و طی روزم acuaiss بد نیستن

من liposic مصرف میکنم. چون الانم با کامپیوتر زیاد کار میکنم اینو قبل کارم میزنم. قبل خواب و طی روزم ...

من ی ژل ناژو برام نوشت ولی چندشه تو مژه هام میمونه بدم میاد استفاده کنم