2777
2789
اسم دکترتون یادتونه؟ ببمارستان نور خوبه اونجا عمل کنم؟

بیمارستان نور دوستم عمل کرده خیلی راضیه میگه دکترای خوبی داره

من رشت عمل کردم پیش دکتر صبوری

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  
اوه از منم بیشتری😅 عینک میزنی یا عمل کردی؟ منکه کلافه شدم حس میکنم بدون عینک بهترم بیرون عینک نم ...

من میکس از عینک و لنز استفاده میکنم 😅

منم بدون عینک بهترم نه که شماره چشمم زیاده چشممو از پشت شیشه کوچیک نشون میده🤦🏻‍♀️

بدون لنز و عینک که عمرا کورم عزیزم😂هیچی نمیبینم واقعا😂

خونه بیشتر عینک بیرون یا مهمونیا لنز میذارم، منتظرم ثابت شه عمل کنم😁

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستان نور دوستم عمل کرده خیلی راضیه میگه دکترای خوبی داره من رشت عمل کردم پیش دکتر صبوری

نور کلا برا چشمه منم تعریفشو خیلی شنیدم.بیمه هامون نیروهای مسلحه نمیدونم اونو قبول میکنن یا نه

من میکس از عینک و لنز استفاده میکنم 😅 منم بدون عینک بهترم نه که شماره چشمم زیاده چشممو از پشت شیشه ...

فک کنم باید یه مدت لنزو ترک کنی تا بتونی عمل کنی

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  
نور کلا برا چشمه منم تعریفشو خیلی شنیدم.بیمه هامون نیروهای مسلحه نمیدونم اونو قبول میکنن یا نه

منم بیمم همینه ولی برا منو قبول نکرد چون باید بالای 4 باشه.گفتن عمل تو زیبایی حساب میشه

چندسالگی عمل کردین؟

24سالگی الان هنو یسال نشده راضیم ولی توگرمای خوزستان اونم شهریور یکم برام مشکل شد از شدت گرما و قطره ک پیدانشد چش راستم ی ذره کوچولوتر نما میده فقط خودم متوجه میشم الانم گاهی درد میگیره.. سعی کنین زمستون عمل کنین بدترین موقه تابستونه

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
واقعا؟ من میخواستم فمتولیزیک کنم ۶ ملیونه بیمه نمیده؟

چرا  بیمه باشی که  میده    زمانی که من رفته بودم واسه  عمل  ۶ نفر بودیم  دوتاشون  گفتن ما هزینه بیشتری دادیم  شماره چششونم  بالاتر بود

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
فک کنم باید یه مدت لنزو ترک کنی تا بتونی عمل کنی

وای نه خیلی سخته☹️

فک نکنم حالا حالا ها عمل کنم ثابت نمیمونه که لعنتی😅

فکر کنم میخواد به ده برسه کامل نابینا که شدم بعد ثابت شه🙄

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
وای نه خیلی سخته☹️ فک نکنم حالا حالا ها عمل کنم ثابت نمیمونه که لعنتی😅 فکر کنم میخواد به ده برسه ...

باید رعایت کنی دیگه

مدام عینکتو بزن.گوشی کمتر استفاده کن.چیزایی که واسه چشم خوبه زیاد بخور تا 6 ماه که ثابت بمونه بتونی عمل کنی

شوهرم پارسال فمتولازک انجام داد,الحمدالله الان راضیه ,هی میگه چنم بود این تمه سال عینک میزدم

فرق لازک و فمتو در نوع دستگاهشونه,زخامت قرنیه ات باید بالای ۶۰۰ باشه که بتونی فمتو انجام بدی که هزینه اش هم بیشتره اما دوره نقاهتش کمتره,فمتو ۳ روز حمام نمیری تموم,بعدش فقط تا ۶ ماه قطراه چشم باید بریزی و عینک آفتابی بزنی

اما لازک دوره بعد از عملش درد داره,دختر خالم انجام داد تا ۱۰ روز گفت تو اتاق در و پنجره بسته رفته که نور نخوره به چشمش

من صب ک عمل کردم شب رفتن برام عینک بخرن تنهابودم رفتم تو اینستا، با دست چشامو باز میکردم تا ببینم صفحه گوشیو، چون 24ساعت بیحسن باز نمیشدن لعنتیا.. موقه برگشتم 8_9ساعت تو راه بودیم همش تو گوشی بودم تا رسیدیم من اصلا رعایت نکردم و نمیکنم🤢

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
من صب ک عمل کردم شب رفتن برام عینک بخرن تنهابودم رفتم تو اینستا، با دست چشامو باز میکردم تا ببینم صف ...

اینکه همون موقع با گوشی کار کردین الان براتون مشکل پیش نیاورده؟