2777
2789
عنوان

اگه یکی بگه حلالم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 32 پست

شما در حلال کردن یا نکردن مختارید صرف اینکه کسی زبانی بگه حلال کن مسئولیت شرعی ب گردن شما نمیاره ک حتما باید حلال کنید منتها قطعا حلال کردن قلبی و گذشت اجر و پاداش بیشتری براتون داره تا بزارید حسابتون به روز قیامت بکشه 

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون میگف میخوام برم مکه بگو حلالم کردی ک دینی گردنم نباشه منم الگی گفتم از بس اصرار کرد

عزیزم میگن حتی اگر الکی بگی حلال کردم.واقعا حلال میشه چون طرف مقابل دیگه به فکر جبران و حلالین نیست.

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد
حلالیت زوری به چه دردی میخوره ؟وقتی هنوز قلبش شکسته ؟

اره بزور حلالیت میخواس منم الگی گفتم باشه ولی واقعا کارشو نمیتونم ببخشم

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
عزیزم میگن حتی اگر الکی بگی حلال کردم.واقعا حلال میشه چون طرف مقابل دیگه به فکر جبران و حلالین نیست.

خودش اصرار میکرد میگف بگو حلالم کردی منم برای اینکه قطع کنه گفتم باشه

عزیزم وقتی به زبون میگی که حلالت کردم دیگه در واقع اهمیتی نداره که شما قلبن هم حلالش کردی یا نه..و پ ...

من گفتم باشه ولی نگفتم حلالت کردم ب زبون نیاوردم 

چه ربطی ب من داره ک کارم سخت شه

کسی که ازت حلالیت میخواد باید حلال کنی

خدا هم سخت ازت میگذره

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
اره بزور حلالیت میخواس منم الگی گفتم باشه ولی واقعا کارشو نمیتونم ببخشم

حلالیت اینجوریه که ازدلش در بیاره و مثلا اگه چیزیو دزدیده بیاد پس بده یا اگه دروغ یا غیبت کرده حلالیت بطلبه 

ولی قضیه ی دل شکستن جداس که هیچ جوره درست نمیشه 

اونو‌میخواد چیکار کنه؟مخصوصا وقتی به اجبار بخاطر مکه حلالیت میخواد

کاش میشد ببینمش و بهش بگم حلالت نکردم 

خودش اصرار میکرد میگف بگو حلالم کردی منم برای اینکه قطع کنه گفتم باشه

وقتی دلت باهاش صاف نبود نباید میگفتی خیلی محترمانه خداحافظی میکردی و تلفن و قطع میکردی.مراجع میکن به زبون  بیاری حلال مشه حتی اگه از قلبت راضی نباشی

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد
من گفتم باشه ولی نگفتم حلالت کردم ب زبون نیاوردم 

خب منظورت همون بوده دیگه گلی جان..مگه وقتی حرف میزدین درباره ی موضوع دیگه ای هم صحبت میکردین که مثلا بگی من وقتی گفتم باشه منظورم اون موضوع بود نه موضوع حلالیت😐

بیخیال عزززیزم...حلالش کن بره بابا..انشالله خدا جای دیگه برات جبران کنه❤

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
نمیدونم کجاس

پس بگذر ازش واسه ارامش خودت.بهش فکر نکن چون دتری خدتو اذیت میکنی