2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیر ماهیه 

مهربون وصبور و مسیولیت پذیر و پاک و مودب و با شخصیت

از اون مرداست که میخوای جون بدی براش😍

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بهمن خونسرد .صبور.مهربان بدیاش پشت گوش میندازه همه چیزو الان یکی دوماهه‌گوشت نداریم مثلا

صبور و خونسرده واقعا مرد بهمنی..شوهرمنم بهمنیه

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
😂امروز کل سایت گیر دادن ب فروردینیا

آره🤣

یهو با خودم گفتم نکنه منم عقده ایم و خبر ندارم!😂

آخه بعضیا با اعتماد ب نفس کامل و حق ب جانب میگن همهههه ی فروردینی ها عقده ای هستن😐

اگه یکی یا چند تا از اطرافیانمون بد باشن این به این معنی نیست ک ما میتونیم این انگ بد بودن رو به همه ی متولدین اون ماه!تعمیم بدیم...

این حرفا چیه آخه😖😑

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
سلام مرمری جون😍 حال پسرت چطوره؟😍😍 عوارض داروهاش روش خیلی تاثیر گذاشت؟😢

دیروز بهتر بود امروز بخاطر معده درد و عود ریفلاکس ناهار بزور خورد فکر کن بردم حموم ۲ساعته تموم ی دونه ی دونه برنج و کتلت گزاشتم تو دهنش نمیخورد ک تف میکرد عق میزد بداخلاقی میکرد اخر سر ی شامپو دادم دستش تو وانش هی میریخت و کف میکرد منم ی ذره ی ذره غذا میدادم بزور تو دوساعت ۳تاقاشق غذاخوری خورد😫😫

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
هیزو خوب اومدی نمی دونم چرا اکثر خردادیا هیزن😂😂

آره والا هیزن    البته نه ب دید بد. عاشق عشق و همسرشونن اما یکمم چشم و گوش میجنبونن از سر کنجکاوی     

prove yourself to yourself not others
دیروز بهتر بود امروز بخاطر معده درد و عود ریفلاکس ناهار بزور خورد فکر کن بردم حموم ۲ساعته تموم ی دون ...

اخی عزیزم حتما حالش خوب نبود که نمیتونسته غذا بخوره طفلکم😔

ازین اسباب بازی های حباب ساز براش بخز تو حموم بازی کنه شاید بیشتر غذا خورد😞

انشاالله خدا بت توان و صبر زیااادی بده عزیزم😍

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
اخی عزیزم حتما حالش خوب نبود که نمیتونسته غذا بخوره طفلکم😔 ازین اسباب بازی های حباب ساز براش بخز ت ...

در بهترین حالت کلا۶قاشق غذا میخوره

بخاطره ارژنینه کوفتیه

کم کم داره تاثیر میزاره 

خدا کنه بگذره زودتر این۱۵روز

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....