2777
2789
سرزبون دار و خوش مشرب باشه.باجنبه باشه،اهل غر زدن و شکاکی نباشه،وابستگی نداشته باشه،هدف داشته باشه،ا ...

من اصصصلا سرو زبون ندارم. مهمون میاد خونمون ساکت میشینیم. گوش میدیم ب خرف مردا. خیلی بده. اما بلد نیستم سر صحبتو باز کنم. اینکه اصلا درمورد چی حرف بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خووووب گفتی میشه مثال هم بزنی یا شفاف تر بگی؟

ببین زن اگه بخواد خیلی کارا میتونه بکنه.. 

اول اینکه با آدم های درست و حسابی رفت و آمد کنه و زمینه رو جور کنه تا شوهرش هم با این افراد آشنا بشه .. 

مثلا من یه دوست داشتم که شوهرش یه هتل به تازگی خریده بود .. و کلی سود دهی داشت ..

اینقدر برای شوهرم از مزایا و درآمدشون گفتم که شوهرم گفت یه دور دعوتشون کن خونه بیشتر آشنا شیم ..‌الانم کلب ازشون ایده گرفتیم برای راه اندازی یه پروژه جدید..

یا چند وقت پیش متوجه شدم که برادر شوهرم و جاری یه خونه کوچیک خریدن .. سر صحبت رو باز کردم و پرسیدم از کجا و چی بود .. شوهرم هم فقط گوش میداد اصلا در جریان نبود ..

شب اومدیم خونه رفتم تو کارش .. براش رویا بافی کردم که اگه خونه رو بگیریم اینجور میشه و اون جور میشه .. خودمم بهش قول دادم که کمکش کنم ...   الان یه خونه کوچیک تو جنت آباد با هیچی خریدیم

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
من اصصصلا سرو زبون ندارم. مهمون میاد خونمون ساکت میشینیم. گوش میدیم ب خرف مردا. خیلی بده. اما بلد نی ...

سعی کن با ادمای که سرزبون دارن بیشتر رفت و امد کنی،تو جمع بیشتر قرار بگیر بقول معروف از حرف زدن تو جمع خجالت نکش،با خودت حرف زدن تمرین کن،ادم وقتی خوش مشرب باشه یه تعریفی یا حرفی بزنه بحث پیدا میشه بقول معروف میگن حرف حرف میاره

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺