2789
عنوان

دلم خیلی پره

163 بازدید | 10 پست

من باردارم و ماه چهارمم ولی همش غصه دارم...شوهرم پدر پولداری داره.ولی مادر شوهرم با ما خوب نیس و نمی زاره پدرشوهر م ب ما کمک کنه ما هم اول زندگیمونه و یکم نیاز ب کمک داریم....ولی ب پسرای دیگش کمک میکنه...ولی شوهر من هرچی داره میزاره برا اونا...اگر من پیتزا بخورم باید برا اونا هم بخره...اگ بستنی بخوام باید دو کیلو بخره برا اونا هم باشه..ولی همیشه ب خونواده من بی احترامی میکنه در حالی ک خونواده من خیلی ب دردمون میخورن..بیچاره ها هرچی داشته باشن باید ب ماهم بدن....نمیشه ک حتی ببار بگه بیا بریم پیششون.حتی اگر شماره خونه بابام رو تلفنش باشه منو صدا میزنه ک من بیام تلفن رو جواب بدم.برا خودمم همینطور.اصلن احترام قایل نیس...اون مغازه داره فقد پنج شنبه عصر جمعه بیکاره ...یکبار نشد بگه خانم بیا بریم ی چرخی بزنیم.

تقدیر💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی یک سری گفتم بیا بریم بازار کار دارم.کلی داد و بیداد کرد ک من میخوام برم ختم بابای دوستم بعدش هم با یکی از دوستام قرار گذاشتم...زشته لغو کنم ...ب من میگفت میخوای منو زشت کنی ک این همه اسرار میکنی...منم فقد گریه کردم لباساش پوشید ک بره ختم و بعدشم بره سر قرارش همی ک رفت تو حیاط خواهرش زنگ زد ک بیا با ماشین خاله بریم پارک خواهرش هم دوازده سالشه.باورتون نمیشه همه قراراش و مجلس ختم رو فراموش کرد و گفت باشه...حتی ب منم با کمال پررویی گفت آماده شو باهاشون بریم زشته...باورتون نمیشه دلم میخواست اون لحظه بمیرم.اخه مگ من آدم نبودم .مگ من باردار نیستم.

تقدیر💔

با این وضع حامله هم شدی البته اکثرمردها فقط به فکر خانواده خودشون هستن اما حداقل به خانواده همسرشون هم احترام میذارن شوهر من هم به فامیلاش میرسه ولی به فامیل های من هم مبرسه حداقل به اش بگو شاید تاثیربذاره

ایقد دلم شکست...حالا هم با کمال پررویی دیروز اومده بهم میگ طلاهات رو بده میخوام بفروشم .منم گفتم نمیدم...همون بابات ک همه چی برا اونه همو ننت خرجت میدن.من طلاهام نمیدم...کلی داد و بیداد کرد.ک بعضی زنا همه چیشو فدای زندگی شون میکنن.منم همه رفتاراش بهش یادآوری کردم.گفتم وقتی تو همچین آدمی هستی من چطور برا تو قدمی پیش بزارم.بخدا حرفی ک باز خودمو خونوادم نکرد دیگ حرف نبود.بعدشم گفت می رم ی دختر پولدار پیدا میکنم میگیرمش مهرتم ازش میگیرم بهت میدم.منم گفتم همی الانم ک مهرمو بدی می رم از زندگیت.گفت برو از خونم منم گفتم می رم و ب همه هم میگم بخاطر طلا هام ندادم این رفتار باهام کرده....وقتی عصبانی میشه دیگ هیچی حالیش نیس....حتی ببار بهم گفت خدا کنه بچه ت بمیره...منم گفتم خودت بمیری ک راحت شم.

تقدیر💔

من دیگ ازش بدم میاد دلم میخواد ازش جدا بشم.اصلن منطق نداره درک نداره.خستم کرده.بخدا تو این بارداریم حتی یبار هم نگفت ک ایا چیزی دلت نمیخواد:؟حتی خودمم گفتم دلم کله پاچه میخواد دو ماهه حتی رو خودش هم نمیاره.چندبار رفتم مغازه یکی دوبار میبینم خانم پیشش نشسته .قبلش بهم گفته بودن این خونواده هیز هستن و پای زنای مختلف میرن من باور نمی کردم...ولی الان دیگ مطمئن نیستم ک دروغ باشه

تقدیر💔
منم اوایل ازدواج اینجوری بود، کم کم منم شدم مثل خودش، اگه کسی از خانوادش به موبایلت زنگ زد بگو بیا ج ...

خودم هم  همین سعی رو میکنم ولی سخته علنا باید قید زندگی بزنی

تقدیر💔

وای عزیزم سعی کن تو بارداری کمتر حرص و جوش بخوری ، بخدا بعدا پشیمون میشی، خدای نکرده بچت اوتیسم میشه، یا عصبی و کم حافظه میشه، اصلا تو این چند ماه بارداری سعی کن اروم از کنار کاراش رد شی تا بعدا پشیمون نشی