zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 عنوان ای خداا 85 بازدید | 17 پست چرا اخه دردسر رو دردسر واسه من میاد اخه. به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون 1398/05/24 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
esraaaa عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 8873 هر اتفاقی بیفته تقصیرش خودمونیم😐😐😐😐 چی شد ه؟ دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 انرژی منفی نده ب خودت گوشواره دخترم لنگش نیست شده ای خدا جواب بقیه رو چی بدم الان مادر شوهرم ابرو نمیزاره واسم به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 هر اتفاقی بیفته تقصیرش خودمونیم😐😐😐😐 چی شد ه؟ الان تو گم شدن گوشواره دخترم من چ تقصیری دارم به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
nazila_taji عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 20002 گوشواره دخترم لنگش نیست شده ای خدا جواب بقیه رو چی بدم الان مادر شوهرم ابرو نمی ... نگو بهش خب
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 نگو بهش خب نمیشه خودش فهمید دست بنوشم چند ماه پیش گم شده بود ای خدا به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
esraaaa عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 8873 الان تو گم شدن گوشواره دخترم من چ تقصیری دارم خود ب خود گم.شد یعنی؟فداسرت بابا دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤
esraaaa عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 8873 گوشواره دخترم لنگش نیست شده ای خدا جواب بقیه رو چی بدم الان مادر شوهرم ابرو نمی ... بیخود کرده..مگه خودش گوشواره خریده..؟ دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 خود ب خود گم.شد یعنی؟فداسرت بابا بابا خودش افتاده دیک اخه دیگ ابرو نمیزاره واسم مادر شوهرم به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 بیخود کرده..مگه خودش گوشواره خریده..؟ نه میدونم دیگ زنگ زدم به شوهرم میگ ابرو نمیزارن واسمون بمونه به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
ارکیده651 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9897 طلاهایی مثل دستبند رو ننداز براش زود گممیشندختر من چند لنگه گم کرد آخر از این حلقه ای های محکم گرفتم خودمم نمیتونم درش بیارم😁برای پیدا شدن گمشده یه تسبیح صلوات بخون هدیه کن به مادر حضرت ابالفضل علیه السلام بعد ان شاءالله که به زودی پیدا میشه 🖤
esraaaa عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 8873 نه میدونم دیگ زنگ زدم به شوهرم میگ ابرو نمیزارن واسمون بمونه ی گوشواره بدل رنگ.ثابت بگیر دهنش بسته بمووونه..منم ی گردنبند سنگین گم کردم..کسی جرأت نکرد حرف مفت بزنه..مال خودم بود..بخدا جای. تو بودم ددهن مادر شوهر...میدادم😥😥😥😥😥 ببخشید ..رو.نده بهشون لطفا دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 طلاهایی مثل دستبند رو ننداز براش زود گممیشن دختر من چند لنگه گم کرد آخر از این حلقه ای های محکم گر ... اخه از همین حلقه هاس افتاده به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 ی گوشواره بدل رنگ.ثابت بگیر دهنش بسته بمووونه..منم ی گردنبند سنگین گم کردم..کسی جرأت نکرد حرف مفت بز ... بخدا دارم دق میکنم به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون