2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@delara74 دلا قسم‌خورده دیگ اینکارو نکنم ققط‌واسه سرگرمی بودهه..من فقط ب حزف‌تو ایمان و دارم بسه خدامیدونه دلارام نفس بالا نمیاد از ناراحتی بغضم‌گرفته نمیتونممم....صدامو نمیشنوییی دلارامممممم..رفیقم‌خواهرم بیا تو دل‌سنگ‌نیستی دلم‌نشکون

.......

@delara74 دلی یعنی من اینقد از چشمت افتادم ک بخاطر تو ی تاپیک لغو دوستی زدی...یعنی دیگ من‌پررررر...از دیشب تا حالا حالم‌ک دلم‌بده ناراحتممم فکرشم‌نمیکردی اینطوری بشه....تو هنوزم‌رفیق و خواهرمی مهرت تو دلم هیچ‌تغییری نکردهه..فقط بخاطر این ناراحتشدم‌چرا بخاطر ی تاپیک لغو دوستی زدی ارزشم‌ همین بود...اذیتت نمیکنم دیگه....من‌ منتظرت میونم هرموقع

.......
@delara74   دلی یعنی من اینقد از چشمت افتادم ک بخاطر تو ی تاپیک لغو دوستی زدی...یعنی دیگ من‌پر ...

بخاطر يه تاپيك نبود تو توو هرتاپيكي كه دلت بخواد ميتوني بري و به كسي اصلا ربطي نداره

بخاطر اين بود كه تماااااااااممممممم حرفاي منو به هيچيت نگرفتي ...شايدم منم خيلي جدي گرفته بودم قضيه شمارو!!! به هرحال دوستاي خيلي بهتر از من هستن اينجا كه بيشتر به كارت ميان...

بخاطر يه تاپيك نبود تو توو هرتاپيكي كه دلت بخواد ميتوني بري و به كسي اصلا ربطي نداره بخاطر اين بود ...

دلی تورو خدا اینطوری ...بخدا قسم ب امام حسین قسم خدا شاهدهه من فقط حرفای تورو قبول دارم ب جان محمدرضاقسم میخورممم...معذرت میخوام....میگم به بخت مامان بزرگم من فقط و فقط حرفای تورو قبول دارم دلی من از خواهرممم بیشتر دوستت دارم

.......
دلی تورو خدا اینطوری ...بخدا قسم ب امام حسین قسم خدا شاهدهه من فقط حرفای تورو قبول دارم ب جان محمدرض ...

اصلا من كيم كه حرفاي منو بخواي قبول داشته باشي! قسم نخور دختر باشه قبول 

ولي تو رو بخدا اين جور چيزا رو وارد ذهنت نكن پي اين چيزا نرو من يه چي از تو ميدونم كه دارم ميگم 

وگرنه اصلا به من چه ربطي داره اخه!

بخاطر يه تاپيك نبود تو توو هرتاپيكي كه دلت بخواد ميتوني بري و به كسي اصلا ربطي نداره بخاطر اين بود ...

هیچ کس مثل تو برای من‌نمیشه....به قرانی ک‌رو سینه محمدهه من خود تورو دوست دارم...دلی از دیشب تا ارومم‌ دلم اتیشه ...مثل قبل باش باهاهم من طاقت ندارم‌یخدا

.......
اصلا من كيم كه حرفاي منو بخواي قبول داشته باشي! قسم نخور دختر باشه قبول  ولي تو رو بخدا اين جو ...

باش قبول...نمیرممم..من فقط بخاطر سرگرمی‌همین‌ وبس...هیچ قدرتی مثل خدا نیستتت...ولی تو مثل قبل نیستی باهام چرا؟؟؟نامهربون شدی.

.......
اصلا من كيم كه حرفاي منو بخواي قبول داشته باشي! قسم نخور دختر باشه قبول  ولي تو رو بخدا اين جو ...

بذار اینم بهت بگم دلی من‌ کاری ب قدرتت ک داری ندارممم ی وقتی فکرکنی ب این خاطر یاهات دوست شدممم.....ب این محرم پیش رو داریم اصلا فقط فقط بخاطر خودتت....تو جزیی از خانواده ی منی میفهمی

.......