2777
2789

پسر من اصلا قطره آهن نمیخورد هر وقتم به زور بهش میدادم برمیگردوند یا عق میزد حالش بد میشد اما این قطره آهن رو میخوره بوی خیلی خوبی میده مثل بوی وانیله راستی دندون رو هم اصلا سیاه نمیکنه قیمتش هم ۴۱ تومنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایروویت رو میگی؟

دختر من وقتی میخوام بدم بهش  که خودش دهنش رو باز میکنه 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
آهن فقققط ایرانی بدید با سرنگ بدید بعدازچندبارعادت میکنه 

الان سه ماهه من دارم تلاش میکنم اما نمیخوره از صبح تا شب همش قطره چکان دستم بود گاهی یه قطره می ریختم تو دهنش بازم حالش بد میشد

نه عزیزم عکس شو گذاشتم پسر من از ایروویت فرار میکنه    

ولی آیروویت  میزان آهنش با آهنای ایرانی برابره.

دختر منم اولاش نمی خورد ولی الان تا می بینه خودش دهنش رو باز میکنه.

ولی با مولتی هیچ حوزه کنار نمیاد

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
ولی آیروویت  میزان آهنش با آهنای ایرانی برابره. دختر منم اولاش نمی خورد ولی الان تا می بینه خو ...

دکتر پسرم یه مولتی ویتامین جدید براش نوشته اما هنوز پیداش نکردم اگه خوب بود بهتون خبر میدم