2777
2789
عنوان

عوارض ivf

4474 بازدید | 29 پست

سلام به همگی. من دو ساله دارم برای بارداری اقدام می کنم و دیروز دکترم نظر نهاییش رو داد که باید ivf کنم. خیلی از ivf می ترسم، نه به خاطر ترسش

نگرانم برای آینده بچه که نکنه مشکل حادی پیدا کنه

کسی می دونه عوارض ivf چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک نمیکنم مشکلی برای بچه پیش بیاد 

فقط خودت به خاطر داروهای فعال کننده تخمک که میخوری ممکنه یکی دو هفته اذیت بشی اونم نه خیلی 

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
بچه هاي آي وي اف هميشه باهوش و زرنگ ترن چون از بهترين اسپرم و تخمك تشكيل شدن ، نگران چي هستي ؟

جاهایی خوندم که احتمال بیماری های مادرزادی در مورد این بچه ها بیشتره و دور از جون سرطان ها. واقعا نمی دونم که درسته یا نه

فک نمیکنم مشکلی برای بچه پیش بیاد  فقط خودت به خاطر داروهای فعال کننده تخمک که میخوری ممکنه یک ...

جاهایی خوندم که تحتمال اختلالات مادرزادی در این بچه ها بیشتره

جاهایی خوندم که احتمال بیماری های مادرزادی در مورد این بچه ها بیشتره و دور از جون سرطان ها. واقعا نم ...

واا نه خانومی دیگه خیلی استرس داری باهمسرت برو آزمایش ژنتیک بده ،این چیزا ربطی نداره

برا بچه مشکلی پیش نمیاد من سه تا از اطرافیانم با آی وی اف ومیکرو باردارشدن ماشالاه بچه ها خوشگل وزرن ...

عوارض بدن مادر کوتاه مدته یا دور از جون سرطان و ... ؟

واا نه خانومی دیگه خیلی استرس داری باهمسرت برو آزمایش ژنتیک بده ،این چیزا ربطی نداره

آزمایش ژنتیک در مورد چی بدم؟ البته اینم بگم که یه پسر ده ساله دارم 

عوارض بدن مادر کوتاه مدته یا دور از جون سرطان و ... ؟

نه دراز مدته وبا گذشت زمان خودشو نشون میده،سرطان چیه 😳عزیزم این روش تو کشورایه اروپایی خیلی دواطلب داره وبعضی از شرکتا این خدماتو میدن که تخمک واسپرمو جنین کنن و هزینه باشرکته تا این زوجین باگذشت زمان که مشکل پیدا کردن باردار بشن