2777
2789
عنوان

جاری مثلا میخواد رومو کم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 87 پست
طرف دکترا داره تو امریکا تحصیل کرده ب بی سوادا و بقبه اینقدتوهین نمیکنه با ی لیسانس چ اعتماد ب نفسی ...

بخدا اگه منو میشناختی همچین حرفی نمیزدی، انقدر من نسبت به عروسای دیگه خاکی ام

اونا اینحوری نیستن،  پدرشوهر و مادرشوهرم دورم میکردن پلی برای اونا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیییلیی دوس داشتم خخخ با سلیقه ی کی بودی تو ولی ناقص بودن کاربرا از ی عکسایی میگفتن ک نبود تو تاپی ...

لطف داری عزیزم  

صفحات بعدی رو هم برو بببن ی سری از عکسا اونجاهاس

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
بنظرمن کلاسی نزاشته گفتم وقت ندارم این کلاس بحساب نمیاد که اون گفته وقت ندارم بیام شما ازش پرسیدی چر ...

منظورم این بود چیزایی که دارمو هیچ وقت به رخش نمیکشم تاحالا

ولی اون واسه یه باشگاه داره پز میده

بخدا اگه منو میشناختی همچین حرفی نمیزدی، انقدر من نسبت به عروسای دیگه خاکی ام اونا اینحوری نیستن،&n ...

خاسته پز بده اره

مگ ادم نیس مگ دل نداره ینی چون تو ازش سری نباید پز بده و دلش خوش باشه ینی باید پیش تو اصن از هیچی حرف نزنه چون تو بالاتری منم تو فامیل بیشتر با اونایی گرم میگیرم ک پایین ترن چون همینا خیل یصافو صادقن

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
منظورم این بود چیزایی که دارمو هیچ وقت به رخش نمیکشم تاحالا ولی اون واسه یه باشگاه داره پز میده

ینی میخاستی وقتی باید بره باشگاه چی بگه بهت بگه ن نمیام میخاگ بخابم تا تو ناراحت نشی خب باید میرفته باشگاه اگ قصدش پز بوده مطمئن باش بدون بحث مربوطه میگف من میرم باشکاه تو پرسیدی اونم جواب داده 

حالا از تعریف استارتر که بگذریم خدایی این چه حرفیه من میرم باشگاه وقتم پره!!!!تز دکترا که نمیخواد دفاع کنه مشغول باشه فوقش میگفت فردا این ساعت نیستم باشگاهم فلان روز یا فلان ساعت بریم  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
منظورم این بود چیزایی که دارمو هیچ وقت به رخش نمیکشم تاحالا ولی اون واسه یه باشگاه داره پز میده

واقعا پز دادن نبوده به رخ کشیدنم نداره اخه واقعا بالخره یکی از لحاظ تحصیل یکی شغل و..بالا تر هست بخواد به رخ دیگران بکشه که نمیشه .منم بعضی وقتا شده دوستم گفته بریم جای گفتم نمیتونم باید برم باشگاه واقعا دلیل به پز دادن نیست.بنظرم شما زیادی حساس شدی

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
لطف داری عزیزم     صفحات بعدی رو هم برو بببن ی سری از عکسا اونجاهاس

ینی تااخرش هست فقط چنتا از پذیرایی دیدم خیلی خوشم اومد هم شیک و هم ست 

مثه من هرچی برق زد و گنده بود نگرفتی🤣

خب عزیزم اینجور ک گفتی جزتحصیل توی تمام موارد از شما سر تر هست پس چرا فک میکنی ازش سری؟😢

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!