2777
2789

پتو.تامام

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای گفتی دایی شوهر منم میاد من نمیدونم چی ببرم  واقعیتش پول خیلی ندارم نهایتا50

بخدا متولد ۱۳۷۴هستم   اشتباهی وارد کردم  خداوندا پرونده گناهانم را در روز جزا باز مکن من به امید عطای تو خطا کار شدم                                        خدایا مواظب پسرام باش زندگی من وابسته به چشم های پسرام 

50تومان پول خیلی زشته

بخدا متولد ۱۳۷۴هستم   اشتباهی وارد کردم  خداوندا پرونده گناهانم را در روز جزا باز مکن من به امید عطای تو خطا کار شدم                                        خدایا مواظب پسرام باش زندگی من وابسته به چشم های پسرام