2777
2789

سلام کاربر های عزیز.

چند وقته خیلی به امضاهای بلند بالایی بر میخورم که نوشتن:

مخالفی نظرتو برا خودت نگه دار،مخالفی دهنتو ببند،مخالفی حق نداری نظر بدی و... و.... و....

داشتم فکر میکردم خانومی که امثال این جملاتو توی امضات به کار میبری،اولا درسته مجازیه،اما کسی حق توهین به دیگری رو نداره.دوما شاید از کسی رنجیده باشی،یا توهین کردن بهت یا اصلا خیلی رک بگم،ظرفیت شنیدن نظر مخالفتو نداری،

اما این دلیل نمیشه بخوای برای کاربرا گارد بگیری و همیشه آماده دفاعی ک نکنه بهت حمله کنن!

از نظر روانشناسی،اینطوری گارد گرفتن نشونه شخصیت شماست و برای خواننده،چیزی جز انرژی منفی نداره.خواننده ای که نه شمارو میشناسه،نه حتی شاید تاحالا توی تاپیکاتونم نرفته،نه نظرتونو خونده و فقط و فقط توجهش جلب شده به گارد دفاعی شما.

شمایی که میگی اگه توهین کنی جواب نمیدم چون بی شخصیتی چون به شانم نمیخوره جواب بدم و ازین حرفا.

خانوم عزیز،کسی به کسی توهینی نمیکنه،درسته استثنا هست اما عمده کاربرا توهین نمیکنند و فقط نظری غیر از نظر شما دارند،اگر بحثو ادامه ندید،چرا باید ختم به توهین و دعوا بشه؟؟؟؟

شمایی که نوشتی برام مهم نیستی جواب نمیدم

عزیزدلم،کمی به جمله ات فکر کن،اگر واقعا مهم نیست،چه احتیاجی به اشغال حجم امضاتون برای اینهمه حالات تدافعی هست؟!

التماس#

#تفکر

از همین جا عذرخواهی میکنم بخاطر وقتی که ازتون گرفتم...

ممنونم که خوندید.

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.

صحیح است  

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی تو امضا ش نوشته بود ریپلای کنی نظر مخالف بدی زخمیت میکنم 😐😐😐

اینو کجای دلمون بایذ بذاریم ؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

منم‌ آلرژی دارم به چند تا نکته

اول اینکه میگن لایک نکن

دوم ریپلای نکن

سوم تاپیک در مورد تاپیک

و چند مورد دیگه که الان حضور ذهن ندارم

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

من فکر می کنم اگه میخواد مخالفاش حرف نزنن کلا چرا اومده تبادل نظر؟  

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

اینا خود درگیری مزمن دارن 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

به نظرم که اینجورامضا ها خیلی بد نیست من که میخونم بهم بر نمیخوره...بعضی از کابرها بالای 4 یا 5 ساعت میخوان با آدم جرو بحث کنن یا نظر طرف مقابل رو عوض کنن...که توی فضای مجازی همچین اتفاقی نمیوفته و نظر کسی عوض نمیشه...برای همین این کاربر ها اینجور امضا هایی نوشتن...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
عالی بود ازاین دست افراداصلا خوشم نمیاد

بله،منم انقد انرژی منفی گرفتم تاپیک زدم

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.