2789
عنوان

هتل یا باغ

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 49 پست
لباسمم من از استانبول خريدم خيابان فاتيح دو مدل داشت يا عربي يا اروپايي من كاملا اروپايي خريدم با سل ...

چه به صرفه 

برای لباس خواهر شوهرم گفت خیاط بده ظاهرا یه خیاط هست که مدارکشو خارج از ایران گرفته لباس عروسی خودشم اون دوخت باز نمیدونم چیکار کنم😩😥

گیر دادن ب من آستین دار من اصلا دوست ندارم دستام لاغره آستین دار بهم نمیاد

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه به صرفه  برای لباس خواهر شوهرم گفت خیاط بده ظاهرا یه خیاط هست که مدارکشو خارج از ایران گرفت ...

با اونا چيكار داري دست شوهرتو بگير ٤ روزه بريد و بيايد البته من زياد رفته بودم بلد بودم اونجاهارو شما يه هفته بگير 

واسع من بدون بوف و ژپون بود بدون استين پشتش بند داشت و تمام سنگ كاري شده بود دست دوز و سنگ كريستال اصل به پول ما شد ١٥ باتور و تاج و اينا

توام مثل خواهرم ديگه هرچي اطلاعات از عروسي خودم داشتم گذاشتم لوازم برقي ام اگه نگرفتي فعلا بزرگارو ا ...

عززززیز دلم😍😍😘😘اتفاقا من خواهر ندارم 

خونمون دوتا سالن داره یکیشو که باید راحتی بگیرم اون یکیو دوست دارم سلطنتی بگیرم از یه طرف فک میکنم مناسب عروس نیس

از الان رو بدي سوارت شدنا لباس عروس وقتي چاق و بدهيكل نباشي چرا بدوزي تهرانم خواستي بگيري برو مزون تاج محل اماده داره چه لباسايي حالا اون رفته اونجا داده توام بايد بري چه ربطي داره بعد وقتي جدا ميخواي بگيري چه فرقي داره با استين يا بدون استين تو كار خودت و بكن

با اونا چيكار داري دست شوهرتو بگير ٤ روزه بريد و بيايد البته من زياد رفته بودم بلد بودم اونجاهارو شم ...

والا مادرشوهرم انقد خوبه میگه هرچی ب من ربط داره دربارش باهام صحبت کنین😅😅😅 خواهر شوهرم با این که باهم خوبیما ولی....

بازم ب قول شما با هم به قصد سفر بریم خریدامونو کنیم بهتره😆😆😆😆

عززززیز دلم😍😍😘😘اتفاقا من خواهر ندارم  خونمون دوتا سالن داره یکیشو که باید راحتی بگیرم اون ...

❤️❤️ نه بابا سلطنتي چيه كلاسيك ام قشنگه ها ولي براي بالاي ٦٠ سالتون دوتا جوونيد خونتون سبك مدرن راحت بچينيد مثلا اون يكي سالن ال بزار با پيانو يا كتابخونه يا مثلا ميز غذاخوري بزارگ اينقدر ايده هاي ساده و راحت شيك هست خونه من كه اصلا شبيه خونه عروس نبود كلي ام شيك و مدرن بود

والا مادرشوهرم انقد خوبه میگه هرچی ب من ربط داره دربارش باهام صحبت کنین😅😅😅 خواهر شوهرم با این که ...

اره دقيقا برو نزديك ميدون تكسيم هتل بگير راحت خريدانم بكن بيا باهم ٨٠ كيلو بارم ميتونيد بياريد

❤️❤️ نه بابا سلطنتي چيه كلاسيك ام قشنگه ها ولي براي بالاي ٦٠ سالتون دوتا جوونيد خونتون سبك مدرن راحت ...

نامزدم گفت بایه طراح داخلی هم صحبت میکنم ببینم چی میگه فعلا فقط دارم آشپزخونه و سرویس خوابمو تکمیل میکنم

نامزدم گفت بایه طراح داخلی هم صحبت میکنم ببینم چی میگه فعلا فقط دارم آشپزخونه و سرویس خوابمو تکمیل م ...

خيلي خوبه براساس سن و جونيتون تصميم بگيريد من خودم رنگ خونم طوسي و سفيد و يه مقداري ام صورتي قاطي

از الان رو بدي سوارت شدنا لباس عروس وقتي چاق و بدهيكل نباشي چرا بدوزي تهرانم خواستي بگيري برو مزون ت ...

اون خودش عاشق لباس آستین داره کلا هر جا میبینه یا مدل به من نشون میده ذوق میگنه برا اونا 

همون بهترین کار اینه یه هفته جیم شیم کارامونو تموم کنیم😆😆😆

خيلي خوبه براساس سن و جونيتون تصميم بگيريد من خودم رنگ خونم طوسي و سفيد و يه مقداري ام صورتي قاطي

هر ما خواستم صورتی به کار ببرم نامزدم نزاشت😂😂 سنش از من خیلی بیشتره واسه همین میگه دور صورتی خط بکش ولی دگ اتاق خوابو صورتی خیلی روووشن زدم پذیرایی هم توو فکرمه کرم طلایی ولی بازم دو دلم

اون خودش عاشق لباس آستین داره کلا هر جا میبینه یا مدل به من نشون میده ذوق میگنه برا اونا  همون ...

اره خيلي شيك از الي گشت تور بگير برو راحت بيا لوازم ارايش لباس 

وسايل داماد 

كفش همرو ميتوني پيدا كني 

حتي من رو تختي ام از اونجا اوردم هرجا ميبردم توش بگيرم تعجب ميكرد چه جنسو مدلي داره ميپرسيدن از كجا گرفتي به پول ما ٢٨٠٠ با ٦ تا رو بالشي

هر ما خواستم صورتی به کار ببرم نامزدم نزاشت😂😂 سنش از من خیلی بیشتره واسه همین میگه دور صورتی خط بک ...

چند سال اختلاف سن داريد؟ 

نه واسه منم صورتي كنه در حد يه گلدون مثلا يا رو ميزي خيلي كم