2789
عنوان

هتل یا باغ

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 49 پست
ن کاری با هزینه نداره  فیلم بردارم برا حنا دوستمه برا عروسی نمیدونم کجا کاراشون قشنگه چند تا ا ...

پس هتل بگير خيلي شيك و مجلسي با كلاس تره چون منم خيلي سخت پسندم كلي كشتم كه ميگم بهت

ببين من رفتم ميلاد اسدلهي تو فرشته فوق العاده بود هرچي از خوبي و صميميت تيمشون بگم كم گفتم يه كليپي ...

آدرس دقیقش کجاست؟

پیج هم دارن؟

کیلیپ سالن رو هم حذف کردم نمیخوام فقط فیلم و عکسامو خوب دربیاره فرمالیته هم کار میکنن مثلا اگه قرار باشه از تهران بریم بیرون قبول میکنن

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آدرس دقیقش کجاست؟ پیج هم دارن؟ کیلیپ سالن رو هم حذف کردم نمیخوام فقط فیلم و عکسامو خوب دربیاره فرم ...

اره خارج از كشورم بخواي ميبرن ببين من اون عكس فوري و حذف كردم خيلي خزه ولي كليپ فوق العادس مخصوصا اين كليپ من خودم رفتم كيش با تيمشون ارايشگرو واينا

اره خارج از كشورم بخواي ميبرن ببين من اون عكس فوري و حذف كردم خيلي خزه ولي كليپ فوق العادس مخصوصا اي ...

چه خوب آرایشگرم دارن 

کمتر دیده بودم اینو 

اتفاقا من دوست داشتم عکس باشه فیلم نباشه

اصلا دلم نمیخواد یه سری از افراد فامیل حتی به اندازه یه کلیپنیم ساعتی وارد زندگیم شن😑😑

آدرسشون لطفا😍😍😍

چه خوب آرایشگرم دارن  کمتر دیده بودم اینو  اتفاقا من دوست داشتم عکس باشه فیلم نباشه اصل ...

گذاشتم برات ديگه 

اره دارن ارايشگرشونم تو دبي بوده مدل هاي عربي و درست ميكرده ولي اروپايي ام كار ميكنه 

ترخدا فقط اين ارايشگاهاي الكي معروف مثل شبنم نظيف لي لي رضايي سارا حسيني نروووووووووو همش تبليغ و ارايش هاي زنونه و قديمي 

من دو نفرو دوست دارم يكي سحر داداشي يكي سالن كلاسيك تو اندرزگو عين عروس هاي اروپايي ميشي

لباسمم من از استانبول خريدم خيابان فاتيح دو مدل داشت يا عربي يا اروپايي من كاملا اروپايي خريدم با سليقه ايراني تونستي هم فال هم تماشا اونجاام بريد خريداتو از اونجا كن من شوهرم از زارا كت و شلوار گرفت به پول ما شد ٣ تومن اومديم تهران قيمت كرديم گفت ١٠/٦٠٠

ترخدا فقط اين ارايشگاهاي الكي معروف مثل شبنم نظيف لي لي رضايي سارا حسيني نروووووووووو همش تبليغ و ار ...

من آرایش اروپایی بی روحم میکنه یه کم شرقی هم خیلی سنگین میشه دوست ندارم

بچه ها ب نظرتون موهامو رنگ کنم برا عروسی یا مشکی بمونه

توام مثل خواهرم ديگه هرچي اطلاعات از عروسي خودم داشتم گذاشتم لوازم برقي ام اگه نگرفتي فعلا بزرگارو ال جي بگير من واقعا راضي بودم 

كوچيكارو بوش 

جارو برقي ام حتما بوش 

مبل استيل نگير ديگه مد نيست😅 

راحتي شيك و اصل چرم بگير 

من آرایش اروپایی بی روحم میکنه یه کم شرقی هم خیلی سنگین میشه دوست ندارم بچه ها ب نظرتون موهامو رنگ ...

منم اروپايي بودم منتها با رژ قرمز و مژه پر منم تلفيقي كار كردم ولي كلا مدلم ساده بود