2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست

اگه من جا شما باشم اصلا نمیارم شوهرت ک همه مسئولیتش انداخته گردنه خودت ..موقعیتتم ک خب نیس ..فقط ب خاطر همبازی بچه میخوای بیاری خودت همبازیش باش پدرش باهاش بازی کنه ...بعدا ی روزی پشیمون میشی بچه پشت هم خیلی سخته 

بهترین زمانه عزیزم چون تا بخواد دنیا بیاد اون 4 سالش کامل شده و درکش بهتر شده و کاراشو مخصوصا دسشویی رفتن روانجام میده.خودشم میتونه غذاشو بخوره.شوهرتم قرار نیست نگهش داره چون همه کارای بچه با خودته عزیزم.خدا بزرگه.من از وقتی که بچم دنیا اومده روزیمون ایقد زیاد شده که تا حالا خداروشمر درسته هیلی قسط و قرض داریم ولی داریم میپردازیم.بچمم تا الان هر چی خواستیم براش پول جور شده.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه من جا شما باشم اصلا نمیارم شوهرت ک همه مسئولیتش انداخته گردنه خودت ..موقعیتتم ک خب نیس ..فقط ب خ ...

خیلی هم پشت هم نیستن دیگه تا اقدام کنیم به دنا بیاد بیشتر از ۴ سال اختلاف سنیشونه اما بچه بچه میخواد من و پدرش نقد میتونیم همبازی باشیم دنیای اونها فرق میکنه

اره منم مثل شما فک میکنم دقیقا

عزیزم.فکر اون بچه رو باش که شما سنتون میره بالا و با این جامعه رو بخ پیشرفت فناوری و سواد و درک.اصلا ما نمیتونیم اینده بچهامون رو خوب درک کنیم و هیچی مثل خواهر برادر نمیشه.بچت موقع عروسیش کی براش برقصه?!!!

والا از بچه داری که شوهر من شسته رفته بچمو میبینه و ذوق میزنه.دیگه هیچ!

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
عزیزم.فکر اون بچه رو باش که شما سنتون میره بالا و با این جامعه رو بخ پیشرفت فناوری و سواد و درک.اصلا ...

واقعا همینطوره عزیزم منم برای همین چیزا بهش اصرار میکنم