2777
2789
عنوان

نوزاد ریفلاکسی😢

294 بازدید | 29 پست

مامانا   سلام

کسی تجربه ای داره راجب ریفلاکس نوزاد

بچه من بیشتر  ریفلاکسش پنهانه

یهوحالت خفگی بهش دست میده  اصن خواب درستی نداره

بندرت استفراغ میکنه ولی همش میاد تو گلوش  نفسش بند میاد یا سرفه میکنه  با گریه از خواب بیدار میشه

چندین دکتر بردم  رانیتیدین دادم اثر نکرد .. پنتوپرازولم یک هفته خورد انگار ن انگار

امپرازولم ده روزه دارم میدم شاید یک درصد اثر گذاشته

بچم همش دوماهشه از بیست روزگی داره اذیت میشه . ترو خدا کسی تجربه ای داره بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تهرانی ببر دکتر بهروز مقدادی 

ادرسش شهران بالاتر  امسجد امام علی جنب داروخانه شبانه روزی دکتر کریمی پسرمن هم همین مشکلو داشت ولی با نسخه این دکتر جواب گرفتم حتما قبلش وقت بگیر 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
اگر تهرانی ببر دکتر بهروز مقدادی  ادرسش شهران بالاتر  امسجد امام علی جنب داروخانه شبانه ر ...

متاسفانه تهران نیستم

آخه مگه جز اینا داروی دیگه ای هم برای ریفلاکس هست ؟

من خواهرزاده ام اینطوری بود. دکتری هم نموند که خواهرم نبره، آخر سر یه دکتره گفت که دو سالگی خود به خود خوب میشه و بعصی نوزادها این مدلی ان. همون دو سالگی ام خود به خود خوب شد. فقط حواست باشه موقع خواب، سرش بالاتر باشه 

خیلی 

ینی این ریفلاکس پدر در بیاره هااااا، دختر بزرگ منم داشت. با این تفاوت که وحشتناک بالا میاورد علاوه بر علابمی که میگین. عزیزم ریفلاکس باید تحت درمان باشه اما در هر حال باید زمانشم بگذره چاره ای نیست. از 6 ماهگی که بتونه بشینه خیلی روند بهبودش تسریع میشه و در نهایت تا یکسالگی کاملا خوب میشه انشاالله. داروهاش و بده اما انتظار تغییر چشمگیر نداشته باش. روند درمان ریفلاکس تدریجیه. اینکه شما فک کنی بچه یهو خیلی بهتر میشه اینطور نیست، خیلی به مرور رو به بهبودی میره

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.

موقع خواب زیر سرش و بالا بذار، باد گلوش و حتما بگیر، و اگر شیر خودت و میدی تو خوردن لبنیات و ماهی و غذاهای نفاخ خیلی دقت کن ینی در اصل اصلا نخور اینارو. اگر شیر خشک میدی حتما شیر خشک انتی ریفلاکس بده

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.
ینی این ریفلاکس پدر در بیاره هااااا، دختر بزرگ منم داشت. با این تفاوت که وحشتناک بالا میاورد علاوه ب ...

میشه بپرسم شما چ داروهایی دادین ؟؟

و اینکه مثلا من الان دارم امپرازول میدم تاثیرش تا کی یه مقدار مشخص میشه ؟  منظورم اینه ک طول میکشه تا اثرشو نشون بده ؟

موقع خواب زیر سرش و بالا بذار، باد گلوش و حتما بگیر، و اگر شیر خودت و میدی تو خوردن لبنیات و ماهی و ...

هم سرشو بالاتر میذارم هم رژیممو رعایت میکنم     اما تغییر خاصی نمیبینم

ینی این ریفلاکس پدر در بیاره هااااا، دختر بزرگ منم داشت. با این تفاوت که وحشتناک بالا میاورد علاوه ب ...

همش میگم اینهمه عوارض داروها زیاده آیا وقتی قرار نیس بهتر شه   دارو ندادنش بهتر نیس ؟

عزيزم رژيم خودتون رو درست كنيد. مواد اسيدي و شير و لبنيات و ميوه هاي اسيدي رو چند روز قطع كن. ايشال ...

دوست خوبم من  رعایت میکنم . ولی میوه های اسیدی رو نمیدونم کدومان .. بخاطراینکه شکم بچم بهتر کار کنه  میوه زیاد میخورم چیا رو نخورم جز لبنیات

میشه بپرسم شما چ داروهایی دادین ؟؟ و اینکه مثلا من الان دارم امپرازول میدم تاثیرش تا کی یه مقدار مش ...

من از امپرازول شروع کردم ، یه دوره نکسیوم دادم ، یه دوره شربت موتیلیوم دادم. در کنار اینا قزره ی کولیک و پدی لاکت هم میدادم. در نهایت 4 ماهگی براش رانیتیدین و شروع کردم و با همون تا یک سالگی ادامه دادم. پیش ۴ ۵ تا از بهترین متخصص های گوارش کودکان رفتم ولی از 4 ماهگی همزمان با شروع رانیتیدین دیگه دکترش و تغییر ندادم

همونطور که گفتم باید زمانش بگذره و دارو ها بهبود دهنده نیستن فقط تا حدودی کنترل کننده هستن