2777
2789
ایکیا ارزشمند ترین برند لوازم چوبی دنیا و سی نهمین برند ارزشمند دنیا (سایت فوربس)هستش درآمد فروش یه ...

جناب من یه سوال پرسیدم اتقد حاشیه نداشت.

نشود فاش کسی آنچه میان من وتووووست...❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایکیا ارزشمند ترین برند لوازم چوبی دنیا و سی نهمین برند ارزشمند دنیا (سایت فوربس)هستش درآمد فروش یه ...

بله موسس ايكيا از ده ثروتمند ترين افراد دنياست  چون اين برند محبوب ترين برند بين تمام اقشار جامعه ي اروپا و امريكاست به سه دليل؛ سادگي خلاقيت و ارزان بودن!

و از كارگر و دانشجو گرفته تا افرادي با سطوح بالاي درامد مشتري اين برند هستند

من خودم خيلي از وسايل خونه ام و سيسموني دخترم رو از ايكياي دبي خريدم با مبلغي پايين تر از مبلغ خريد همون تيپ وسايل از يافت اباد تهران كه بورس وسايل چوبي و مبلمان هست!

البته تا قبل از دو سه سال پيش كه ارزش پولمون به اين شكل افت نكرده بود

بله موسس ايكيا از ده ثروتمند ترين افراد دنياست  چون اين برند محبوب ترين برند بين تمام اقشا ...

کاملا حرفتو قبول دارم بجز خط اولش موسس ایکیا جز پنجا نفر ا ول دنیام نیست به تاپیکی که در باره ده ثرتمند برتر دنیا زدم یه نگاه بندازید

امیدوارم که حرف حاشیه ای نزده باشم استارتر ناراحت بشه 

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
[QUOTE=101033939]یه دونه تو آمل اول خیابون هراز داره [/QUOT هنوزم داره؟میشه آدرس دقیقشو بگیید؟

اره یه هفته پیش رفته بودم اول خیابون هراز بعد از برج آفتاب دقیق نمیدونم افتاب چنده از سمت فلکه دست راست بعد از برج افتاب