2777
2789
عنوان

خانم خوشکلایی که سفر دبی رفتن میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 71 پست
وای تو این گرما طاقت فرسا دبی   .دبی فقط برج ۹.۱۰ .۱۱ خودمون خوبه هواش بهاریه وگرنه الان گرما ...

نه عزیزم الان نمیخوام برم اواخر مهر میخوام برم اما میخوام برنامه ریزی کنم و پول لازمش رو فراهم کنم و بدونم چقدر باید همراه داشته باشم

عزیزم دبی هتلای سه ستارش هم  خیلی خوبه حتما هتل با ناهار رزرو کن  شام هم سعی کن یه سری چی ...

اگه دخترم ببینه که حتما باید همشونو تست کنه خخخ  نمیخوره ها به زور باید بهش چیزی داد اما خب از سر کنجکاوی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه پس همون 4 ستاره میگیرم خب پس خوب شد واسه بچه تخت کودک میدن؟ تختش خوبه راحته واسه بچه؟  وا ...

بله تختش خوب بود اما دختر من رو تخت خود ما خوابيد(وسطمون)😁

ما ٤ شبه رفتيم اين بار اخر

ميدوني چرا ميگم با صبحونه بگير تور رو، واسه اينكه دبي طوريه شما بيشتر تايم رو بيرون از هتل هستين و راحت تره همون بيرون نهار شام رو خورد

ببين هزينه نهار شام اگه تو كي اف سي يا مك دونالد غذا بخوريد دو نفرتون حدود ٤٠ درهم ميشه هر وعده( يعني ١٢٠ تومن)

من واسه دخترم چند وعده غذا هم برده بودم كه راحت باشم

بله تختش خوب بود اما دختر من رو تخت خود ما خوابيد(وسطمون)😁 ما ٤ شبه رفتيم اين بار اخر ميدوني چرا ...

ممنون عزیزدلم دختر من که عادتشه همیشه پیش من بخابه  احتمالا باباش رو بیرون کنیم رو زمین بخابه خودمون بالا

عزیزم واسه شام چیز حاضری منظورت چیه؟ از فروشگاههای اونجا بگیرم؟

اگر بخوای اونجا بگیری مثلا عید مرغ کامل کنتاکی ۲۵ درهم بود ک مثلا جز قیمت خوباس 

مثلا ما خودمون واسه شی اولمون الویه از ایران درست کردیم‌شام خوردیم یا مثلا چیزای حاضری و سبک ک خرج اضافه نداشته باشین چون مسیر زیادی نیست تا دبی خراب نمیشه چیزی اگ از قبل منجمد بشه  مثلا گوجه و نون و کالباس

یا مثلا من خواهرم باید حتنا یه سوپ میخورد ک با پاچه گوسفند درست شده دکتر گفته بود

دیگه براش درست کردیم‌منجمد کردیم برا چن روزی ک اونجاییم 

فقط میدادیم هتل برامون گرم کنن

ولی بنظرم اگر واقعا نمیتونی هتل رو با صبحانه نگیر ۰ون ماهم‌نگرفتیم 

ولی سه چهار تا پنیر و نون چند بسته و گوجه و این چیزا و گردو و شکلات و چیزایی ک قابل حمل بود بردیم چون واقعا خرج اضافس و اونجا خیلی گرون در میاد و خددشون براتون چایی و شکر و قهوه و شیر های کوچیک میارن برا صبحانه جز سرویس اکثر هتلا هست